Kim i Kanye

Prošetala bez šminke i pokazala svoj dar – ne može bez golotinje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su u pitanju Kardashiani, zna se da sve mora biti veliko i glamurozno. Takav je i dar koji je Kim Kardashian dobila od svojeg zaručnika Kanyea Westa.

Zaručnici Kim Kardashian i Kanye West proveli su svoj prvi Božić zajedno sa kćerkicom North, pa je on morao biti i valjano proslavljen.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

'Kod kuće nam vlada kontrolirani kaos!'

Par je poznat po svojem istančanom ukusu i obožavaju brendova,  tako je reality zvijezda dobila na dar posebnu ručno rađenu Hermes torbu koju je oslikao slavni suvremeni umjetnik George Condo čija se vrijednost vrtoglavo penje i preko 1,3 milijuna dolara!

Golotinja se proteže u njegovim radovima, a i Kanye je njegov veliki obožavatelj. Umjetnik je i oslikao Kanyeov peti studijski album 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy'.

Par je i ovaj put bio modno usklađen, a iz shoppinga su se vratili punih vrećica. Kim je bila u opuštenom izdanju bez šminke, dok je Kanye poput pravog kavalira nosio sav teret kako njegova draga ne bi trebala.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene