Slavna obitelj

'Kod kuće nam vlada kontrolirani kaos!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U kućanstvu Kardashianovih nikada nije dosadno pa se ne očekuje ni da će za Božić biti drugačije.

Khloe Kardashian priznala je da je blagdansko razdoblje u njihovoj kući poput 'kontroliranog kaosa'.

Pogledaj i ovo showbuzz finale u stilu Klan Kardashian-Jenner oprostio se od publike, Kim je tek na kraju otkrila detalj koji nitko nije znao

Tko je obitelj s najviše božićnih fotki?

Reality zvijezda provest će godišnji odmor sa svojom obitelji, uključujući sestre Kim, Kourtney, Kendall i Kylie, mamu Kris Jenner i brata Roba. Otkrila je kako vlada prava strka kada je cijeli klan zajedno.

'Božić je ludo vrijeme za nas, no zabavno je. To je kontrolirani kaos', rekla je Khloe. 'Na Badnjak imamo veliki party, to je mamina tradicija već 34 godine', otkrila je. 'To je ono čemu se svi veselimo, zabavno je! Svi plešu, a dođe nam i Djedica', rekla je reality zvijezda.

'Jedne godine, pojavio se u Rolls-Royceu, što je bilo bizarno, a imao je i Rolex', rekla je Khloe. 'Nikada ne stari. Gledamo stare kućne video i nije se nimalo promijenio. Uvjerena sam da je to pravi Djedica', rekla je lijepa zvijezda. Na Božić se cijela obitelj obukla u pidžame i razmijenili su darove.

'Svi se obučemo u iste pidžame. Svake godine, mama nam ih da večer prije, nakon naše zabave. I imamo tonu darova, to je izmaklo kontroli. Prošle godine smo rekli da se moramo primiriti s tim', rekla je. Khloe je također kupila savršen poklon za svoju malu nećakinju North West, prvo dijete njezine sestre Kim i njezina zaručnika Kanyea Westa, kojoj je ovo prvi Božić u životu.

Podsjećamo da je mala Nori već dobila hrpu skupocijenih dizajnerskih poklona, kojima se njezina mama pohvalila na društvenim mrežama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene