Ulovili ih paparazzi

Oni su stvarno par! Kim Kardashian zbog 13 godina mlađeg zavodnika ne skida osmijeh lica, a on je ne ispušta iz vida

Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ariana Grande i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +0 Ariana Grande, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Kardashian i Pete Davidson trenutačno zajedno odmaraju na Bahamima, gdje su ih ulovili paparazzi, a na fotografijama izgledaju zaljubljeno i sretno.

Veza reality zvijezde Kim Kardashian (41) i komičara Petea Davidsona (28) posljednjih je mjeseci jedna od top-tema iz svijeta šoubiznisa.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Gotova romansa... Ljubavi je došao kraj! Poznata sestra Kardashian raskinula vezu s 13 godina mlađim komičarom

Iako su se mnogima činili kao nespojiv par, čini se da se ne radi samo o površnoj romansi jer su sada zajedno otputovali na romantični odmor na Bahame.

Tamo su ih tijekom šetnje ulovili paparazzi, a na fotografijama izgledaju sretno i zaljubljeno. Nasmijana Kim prošetala je u izazovnom izdanju s dekolteom do pupka, a Pete nije mogao skinuti pogled s nje te se također cijelo vrijeme smiješio.

Slavna starleta s odmora se javila i na svojem Instagramu, gdje je fotkom u oskudnom badiću milijune fanova bacila u trans.

Par još nije potvrdio vezu na društvenim mrežama, no ovo nije prvi put da su snimljeni skupa, a zajedno su proslavili njegov 28. rođendan.

Pete je, inače, prvi muškarac s kojim je Kim povezana nakon razvoda od Kanyea, s kojim ima četvero djece i koji je u međuvremenu i službeno promijenio svoje ime u Ye.

On je pak utjehu pronašao u 31-godišnjoj glumici Juliji Fox, od koje se u posljednje vrijeme ne odvaja.

Inače, novi dečko Kim Kardashian, Pete, poznat je kao veliki zavodnik i ima pozamašan broj slavnih bivših. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom "Bridgertona" Phoebe Dynevor, no par je prekinuo jer se nisu mogli često viđati zbog svojih pretrpanih rasporeda.

Prije Phoebe bio je zaručen s pjevačicom Arianom Grande, a kleknuo je nakon samo tjedan dana veze. Zaruke su prekinuli nakon nekoliko mjeseci, u listopadu 2018. jer su se stvari za Arianu navodno prebrzo odvijale.

Ljubio je neko vrijeme i 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale, nakon koje je sreću nakratko pronašao s mladom zvijezdom Kaijom Gerber, inače kćeri manekenke Cindy Crawford. U njegovu zagrljaju bila je i glumica Margaret Qualley, a sve djevojke redom je brzo izmjenjivao.

S Kim je prije nekoliko mjeseci gostovao u showu "Saturday Night Live" te su se poljubili, a nije trebalo dugo da svi krenu šuškati kako su baš oni novi par na sceni, što se s vremenom pokazalo i točnim.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Izabel i Mateo Kovačić Celebrity Mateo Kovačić pozirao s roditeljima, svi su odmah primijetili kome više sliči, a mama je dobila brojne komplimente

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene