Zvijezda ultra popularne serije 'Seks i Grada' Kim Cattrall morala je odustati od uloge u novoj predstavi.


Što se događa s Kim Cattrall, pitanje je koje si sve češće postavljaju strani mediji, a sve zato što je slavna glumica morala odustati od uloge u kazalištnoj predstavi 'Linda'. Kim Cattrall proslavila se ulogom neuništive Samanthe u kultnoj seriji 'Seks i grad'.

Vezani članci John Corbett Prije više od 20 godina šarmirao je gledateljice u ''Seksu i gradu'', a pogledajte kako ovaj ljepotan izgleda na pragu šezdesete Scena iz serije Seks i grad Poslije 17 godina vraća se ''Seks i grad'', ali ovog puta bez mnogima omiljene glumice, hoće li biti isto i bez nje?

Kim je i sama dala povoda najrazličitijim glasinama i nagađanjima nakon što je u javnost dala priopćenje: 'S velikom tugom vas obavještavam da na savijet mojih liječnika moram odustati od uloge. Zahvaljujem se kazalištu što je mi je dozvolilo da zdravlje stavim na prvo mjesto'.3

'To što nisam majka ne čini me manje ženom. To jako vrijeđa'.

Strani mediji odmah su zaključili kako se vrlo vjerojatno radi o najgorem jer koji bi drugi razlog mogao biti da glumica odustane od uloge samo nekoliko dana prije premijere.

Umjetnički direktor kazališta Vicky Featherstone izjavio je: 'Iskreno smo tužni što Kim neće biti u mogućnosti nastaviti s predstavom'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook