Dosta joj je predrasuda

'To što nisam majka ne čini me manje ženom. To jako vrijeđa'.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda serije 'Seks i grad' pobunila se protiv stereotipnih mišljenja o ženama koje nisu majke.

Kim Cattrall zvijezda serije 'Seks i grad' u kojoj je utjelovila nezaboravnu ulogu žderačice muškaraca Samanthe, baš kao ni u seriji, ni u stvarnom životu nikada nije postala majka.

Pogledaj i ovo Kim Cattrall "Ovo je definitivno seksi!" Samantha iz ''Seksa i grada'' oduševila je svojom pojavom u donjem rublju, očito je da pršti samopouzdanjem i u 68. godini: ''Žena je savršena!'

Iako živimo u 21 stoljeću, društvo još uvijek s predrasudama gleda na žene u određenim godinama koje nisu postale majke. Kim je već umorna od pitanja zašto nema djecu i žašto nije postala majka.

'Ne samo da vrijeđa kada čujete te riječi već to zvuči kao da ste manje vrijedni jer nemate nasljednike. Možda nisam biološka majka, ali sam majka', pojasnila je Kim.

O slavnom ljepotanu: 'Uopće ne izgleda kao muškarac!'

'Mentor sam mnoglim mladim glumcima i glumicama, imam i rođake s kojima sam jako bliska. Možda nisam mijenjala pelene, ali sam u svim važnim životnim trenucima bila uz njih, rekla je Kim.

Kim ipak ne spada među žene koje su izabrale ne biti majke, u njenom se slučaju to jednostavno tako dogodilo. Uvijek je mislila da ima dovoljno vremena, ali najednom se zatekla u periodu života kada trudnoća više nije moguća opcija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene