uzdignute glave!

Bivši ju je varao bez srama i neko se vrijeme klonila svih, ali sada mu je na pravi način pokazala što točno propušta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Khloe Kardashian nedavno je preboljela koronavirus, a fotografi su je sada uhvatili prvi put u javnosti nakon nekoliko tjedana.

Khloe Kardashian posljednjih se tjedana klonila javnosti nakon što je objavila da je preboljela koronavirus, a paparazzi su je sada prvi put nakon dužeg vremena snimili na ulicama Los Angelesa. 37-godišnja reality zvijezda pokazala je svoje raskošne obline u pripijenom odijelu s potpisom linije svoje sestre Kim, a bila je na putu prema obiteljskoj zabavi.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Khloe se u posljednje vrijeme pritajila od medija, pogotovo nakon što je objavljeno kako je ponovno prekinula s ocem svoje kćeri, košarkašem Tristanom Thompsonom.

Vijest o njihovom prekidu pojavila se nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke proteklog vikenda.

Više se ni ne zna koji je to put da je košarkaš prevario Kardashianku te da je pri tome bio i uhvaćen, a varao ju je čak i dok je bila trudna. Tristan je u veljači 2019. uhvaćen i kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine mlađe sestre Kylie Jenner.

Članica slavnoga klana inače je često i na udaru javnosti zbog svojeg lica koje se puno promijenilo otkako je javnost prvi put saznala sa nju. Drastične promjene izgleda ona opravdava šminkom i filterima s aplikacija, a priznaje samo da je operirala nos. "Moje tijelo, moja fotografija, kako ću izgledati i što želim podijeliti moj je izbor. Nije ni na kome da odlučuje umjesto mene ili prosuđuje što je prihvatljivo ili nije", izjavila je prije nekoliko mjeseci nakon što su je kritizirali da prikazuje nerealnu sliku svog tijela i loše utječe na mlade ljude.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene