Khloe Kardashian djevojčicu je rodila u Clevelandu, a unatoč preljubničkom skandalu, na porodu je s njom bio i partner Tristan Thompson.

Galerija


Zvijezda realityja ''Keeping Up With The Kardashians'' u srijedu je u Clevelandu rodila svoje prvo dijete. S njom je na porodu bio i njezin partner Tristan Thompson, čije su snimke na kojima je vara s drugom djevojkom samo dva dana ranije dospjele u medije.

Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia)
Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian prevaranta Tristana izbacila je iz njihove kuće, kćer odgaja sama dok on moli za oprost Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Novi Kardashian skandal: Khloe samo što nije rodila, a dečko s kojim čeka dijete uhvaćen kako se ljubi s drugom

No bez obzira na to, i on je bio s njom na porođaju. Čim je dobila trudove, u Cleveland su se zaputile i Khloeine sestre Kourtney i Kim te njihova majka Kris. Uz nju je bila i najbolja prijateljica Mallika Haaq.

Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia)
Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kako pišu strani mediji, nakon što je vidjela snimke Tristana u društvu druge djevojke, Khloe se jako uzrujala, zbog čega je i došlo do ranijeg poroda. Djevojka s kojom se družio je 28-godišnja šankerica Lani Blair.

 

A post shared by Kardashians on E! (@kuwtk) on

Obitelj Kardashian oko ovog skandala još se nije oglasila, a što je Khloe odlučila po tom pitanju, vrijeme će tek pokazati.