Khloe Kardashian na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu, ali svu pažnju ukralo je njezino lice i nerealne proporcije tijela.

Galerija


Dok je njezina starija sestra Kim Kardashian usred brakorazvodne parnice s Kanyeom Westom koju prati cijeli svijet, Khloe Kardashian ne prestaje zbunjivati svoje obožavatelje, i to fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, a na kojima ju gotovo više nitko ne prepoznaje.

Vezani članci Kim Kardashian - 6 Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton Kourtney Kardashian Svi ljubavni brodolomi najpoznatije reality obitelji: Kim treći put izlazi iz bračne luke, a turbulentno je i u ostatku obitelji

36-godišnja zvijezda realityja "Keeping Up With The Kardashians" na Instagramu promovira svoj brend odjeće, a kao model na jednoj od fotografiji pozira u toplesu rukama skrivajući grudi, ali mnogi su to zanemarili i pitaju se je li to stvarno ona.

Naime, na spornoj fotografiji noge su joj gotovo nerealno izdužene, a čini se da je lice provukla kroz nekoliko filtera. Khloe je time izazvala zbunjenost, ali i zabrinula pratitelje. Optužuju je za loš fotošop i ne prestaju se pitati što se događa s njezinim licem i tijelom i zašto to radi.

Khloe je nove fotografije objavila samo tjedan dana nakon okršaja na društvenim mrežama s ljudima koji su joj prigovorili da previše uređuje svoje objave i da ne izgleda kao u stvarnosti.

"Nekoliko tih fotografija snimili smo objektivom fotoaparata koji stvara efekt produženosti. Što je objekt bliži kameri, on će se izdužiti i to nije pogreška u fotošopu", pokušala je objasniti u čemu je stvar.

No u to baš i nije uspjela uvjeriti puno ljudi.

"Svaki put kad dođem na profil Khloe Kardashian, ona izgleda drugačije nego prije", "Istovremeno izgleda kao Afroamerikanka, Latinoamerikanka i kao da je iz Arabije. Zbunjuje me to", neki su od komentara s društvenih mreža.

Dio pratitelja u posljednje je vrijeme čak zamjenjuje s polusestrom Kendall Jenner te se pita koju od njih dvije gledaju na fotografijama.

Nasmijavao nas je kao legendarni Balki u hit-seriji iz 80-ih godina, ali iza svega se zapravo krila tužna priča koju nitko nije znao

Ljepotica za kojom mnogi žale: Zbog zgodnog supruga povukla se iz medija i uživa daleko od znatiželjnih pogleda