Da stvari budu gore, čini se kako je trudna sa bivšim suprugom.


Prema pisanjima nekih medija čini se kako Khloe Kardashian ljubuje s glumcem i reperom Treyem Songz. Duo je već nekoliko puta viđen u javnosti, ali su se izjašnjavali kao prijatelji. Sve do trenutka dok ih kamere nisu uhvatile kako zajedno napuštaju jedan rođendanski party prošloga mjeseca. 

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Vezani članci Lamar Odom (Foto: Profimedia) Umirovljeni košarkaš u krevet je odveo čak 2 tisuće žena: "Bilo ih je previše, bio sam opsjednut seksom" Lamar Odom (Foto: Profimedia) Pokušava li se to on na velika vrata "vratiti" u slavnu obitelj ili mu je stvarno stalo?

Izvor blizak US Weekly-ju tvrdi kako je duo prohodao prije nekoliko tjedana. Poprilično novu vezu mogla bi zakomplicirati reperovu prošlost. Izvor tvrdi kako je reper veliki ženskaroš i iako je toga svjesna, Khloe misli kako je on poprilično zgodan.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Reality zvijezda Khloe Kardashian 2009. godine vjenčala se sa zvijezdom američkih parketa i zvijezdom NBA-a Lamarom Odom. Nakon šest godine sretne veze, brak se jednostavno raspao, a iste je godine američka TV zvijezda prohodala sa košarkašem Jamesom Hardenom.

Pročitajte i koja to Hrvatica mami uzdahe na Instagramu.

Stvari su se itekako zakomplicirale prošloga mjeseca, kada je prema pisanjima nekih američkih medija, Khloe spavala sa svojim bivšim suprugom Lamarom i ostala trudna.