444011
444011
444011
444011
444011

DRAMA U OBITELJI! Khloe Kardashian trudna s bivšim mužem?

  • , 20.07.2016., 22:06
  • Autor:
  • komentara

Slavna starleta Khloe Kardashian navodno je trudna s Lamarom Odomom. Iako će se razvesti, navodno su donedavno spavali zajedno pa je ona ostala trudna.

 
 
 
 
Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Getty)
Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Getty)

Šok i nevjerica navodno su zavladali u obitelji Kardashian. Naime, Khloe Kardashian mogla bi doživjeti još jednu veliku životnu dramu.

Za američke tabloide izvor je otkrio kako su Khloe i njezin bivši suprug Lamar Odom, usprkos svim problemima, spavali zajedno u lipnju te da je prema najnovijim informacijama Khloe trudna, i to upravo s Lamarom. O vijesti piše Hollywood Life, ali i ostali američki tabloidi.

Sama Khloe je više puta otvoreno govorila o želji da ostane trudna, no situacija između Lamara i nje jako je komplicirana. Iako je Khloe Lamaru pružila podršku kada je imao probleme s ovisnostima, izrazila je i želju da nastavi sa svojim životom.
 

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se