Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bračne nevolje Khloe Kardashian i Lamara Odoma sigurno će biti u fokusu 9. sezone njezina reality showa, no postoji razlog zašto Khloe ne želi još potpisati papire za rastavu!


Khloe Kardashian pokušala je sve kako bi spasila brak s Lamarom Odomom, ali nije im uspjelo. No, Khloe zapravo tjednima pažljivo 'kalkulira' planove za rastavu braka, navodi Hollywood Life. Navodno želi pričekati s rastavom dok ne prođu blagdani.

Khloé Kardashian teško pada razdvojenost od supruga Lamara Odoma

Vezani članci Slika nije dostupna Ipak nije gotovo – pomirili se? Slika nije dostupna Do sada je bila suzdržana, no pred kamerama se ipak rasplakala

'Moram nastaviti sa svojim životom', slomila se reality zvijezda u jednoj epizodi nove sezone 'Keeping Up With Kardashians'. Hollywood Life navodi kako je Khloe odlučila prekinuti sve veze s Lamarom, no pričekat će i prvo vidjeti što će biti s njegovim potpisivanjem za NBA tim.

'Planovi o razvodu vrlo su proračunati! Ne samo da Khloe čeka da prođu blagdani, već želi vidjeti i hoće li Lamar potpisati ugovor za NBA jer bi željela da on završi sezonu bez dodatne drame. Plus, Khloe želi raditi na showu. Znam da zvuči ludo, ali Khloe je posao na prvome mjestu, a razvod može čekati', otkrio je izvor za Hollywood Life. 'Nije pitanje hoće li ona potpisati papire, pitanje je kada će ih potpisati', otkrio je drugi izvor.

'Khloe misli da bi pokretanje brakorazvodne parnice dok Lamar treba potpisati za tim i početi igrati izgledalo vrlo loše za njezin brend. Tako da će pričekati kraj sezone njezinog showa i onda će se pozabaviti razvodom', navodi insider za Hollywood Life.

Dok je obitelj Kardashian igrala igru 'white elephant', u kojoj se odabere jedan broj i onda se odabere poklon ili se ukrade nečiji, Khloe se uzrujala. Razlog uzrujanosti bilo je to što je izvukla broj sedam, Lamarov NBA broj. Oči su joj se napunile suzama i poljubila je karticu koju je izvukla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook