Bračni brodolom

'Skrivam se u kući jer me strah ljudi!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otvoreno je progovorila o tome kako joj teško pada razdvojenost od supruga te priznala da osjeća veliku tjeskobu.

'Skrivam se u kući jer me strah ljudi', rekla je Khloé Kardashian u najavi nove epizode ' Keeping Up With Kardashians'. Ova dvadesetdevetogodišnja zvijezda i njezin suprug Lamar Odom razdvojili su se ranije ove godine, a ona se slomila tijekom intervjua, izvještava Hello Magazine.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Ne izgleda baš najbolje Bivši sportaš koji je prije 4 godine postao žena uhvaćen kako nervozno puši cigaretu na balkonu

Lamar Odom prijeti Khloe Kardashian da će objaviti pornić

'Moram nastaviti sa svojim životom, a to zahtjeva veliku promjenu', rekla je Khloé. Par se rastao nakon glasina o njegovoj ovisnosti i prevari. Unatoč razdvojenosti, čini se da je slavna obitelj i dalje u kontaktu s Lamarom, koji kontaktira s Kim i Kourtney. 'Učinio bih sve samo da me ponovno prihvatite. Vi ste mi sve', rekao je Lamar Khloénoj sestri Kim Kardashian.

Khloé i Lamar nisu jedini koji trenutno prolaze kroz teško razdoblje. Khloéina majka, Kris Jenner, i očuh Bruce Jenner također više ne žive zajedno. Objava o njihovom razvodu uzrujala je sestre Kardashian. 'Bolje funkcioniramo samo kao prijatelji, nego na drugi način', objasnila je Kris.

Unatoč uzrujanosti, obitelj se obvezala da će ostati jaka i biti potpora jedni drugima. 'Ne možemo utjecati na druge ljude, ali možemo jedni na druge', rekla je Kim. 'Naša obitelj nikad nije bila jača i ništa nas ne može razdvojiti', zaključila je Kris.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene