Producent Dr. Luke silovao je Keshu nakon njezinog 18. rođendana, a fizičko, verbalno i psihičko maltretiranje nastavilo se sve do danas.


Dr. Luke je drži u šaci. Kesha je pod zakletvom lagala da je Dr. Luke nikada nije ni taknuo, a kamoli silovao. Lagala je iz jednostavnog razloga, osim što joj je zaprijetio fizički, prijetio je kako će još uništiti karijeru, ali i obitelj.

Vezani članci Kesha (Foto: profimedia) Nakon teških životnih udaraca krenula je dalje: Pjevačica pokazala novu boju kose koja ju je potpuno promijenila Pedofilija, ilustracija (Foto: Getty) Udomio djevojčicu pa ju godinama seksualno zlostavljao: "Tjerao me da ga dodirujem, za nagradu mi poklonio igračku"

S obzirom na to da je znala kako je Dr. Luke bogat i moćan, vjerovala je u prijetnje koje je izrekao i upravo zbog toga pristala je lagati pod zakletvom. Odvjetnik Geragos izjavio je kako Dr. Luke običan crv, a usporedio ga je i s Billom Cosbyjem svoje generacije jer se i jedan i drugi predstavljaju kao doktori, a optuženi su za silovanje i zlostavljanje.

Čini se kako slučaj Kesha vs. Dr. Luke nije ni blizu kraja.