Nije tako lako

Privatni chef otkrio tajnu izgleda Jennifer Lopez: "Ako jednom zabrljam, to ću onda i znati"

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

Kelvin Fernandez otkrio je u čemu se krije tajna božanstvenog izgleda Jennifer Lopez koji priželjkuju brojne žene.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ove će godine proslaviti 51. rođendan, no na njezinoj joj formi, izgledu i liniji zavide i dvostruko mlađe djevojke, no istina je da se za takve rezultate itekako treba potruditi i puno toga odreći.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Jedna dio uspjeha Jennifer duguje strogom režimu prehrane i dijeti, koje se neće tako lako odreći. To je potvrdio i chef Kelvin Fernandez koji je za nju i njezinog zaručnika Alexa Rodrigueza radio dvije godine, izjavivši da je njezina prehrana strogo kontrolirana, posebno kada se priprema za neki važan i velik događaj.

33-godišnji Kevin kuhao je za Jennifer mjesec dana prije nego je u veljači izvela povijesni nastup za pamćenje na ovogodišnjem Super Bowlu.

"Super je što ta žena, kada ima cilj, onda ima cilj. Na vrijeme mi kaže da ima plan prehrane i pokaže koje stvari želi jesti za doručak, ručak i večeru", izjavio je u intervjuu za Us Weekly.

Taj strogi raspored obroka prije Super Bowla značio je i privremeno smanjeno unošenje ugljikohidrata i šećera.

"Bila je to jedna od onih situacija kada je jela gotovo istu stvar svakog dana. Bilo je tu jednostavnih i složenih ugljikohidrata koje smo morali uključiti u strukturu doručka, ručka i večer. Nikada prije nisam pripremao povrće za doručak ali ova žena je jela jaja s tri različtite vrste povrća i tako svakog dana", otkrio je.

Obzirom na njezinu predanost prehrani nije čudo što ne tolerira iznenađenja, čak i ako su ona dobronamjerna.

"Ako jednom zabrljam, to ću onda i znati. Jednom sam htio biti ljubazan i rekao sam joj da je radila naporno i da zaslužuje jednu pravu obiteljsku večeru. Sljedećeg dana me pitala "Kevine, poslužio si mi rižu?", no bilo je tu piletine i salate ali ona je zgrabila rižu koju je inače izbjegavala, našalio se Kevin.

Dodao je i kako se mogao s njom uvijek šaliti na tu temu ali taj manji incident je promijenio način na koji je pripremao hranu za njihovu obitelj pa je odlučio svakome posebno posluživati tanjur s hranom.

"Rekao sam joj, dobro Jennifer. Posluživat ću svaki tanjur pojedinačno, ne gledaj u tuđi tanjur i što ostali imaju na njemu. Ona je tako marljiv radnik, kada nešto odluči, nevjerojatno je koliko je sposobna to postići. Tako da kada želi jesti zdravo, pridržavat će se te odluke. Vrlo je disciplinirana", otkrio je mladi kuhar.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivali nepoznati, ne baš lijepi, detalji o životu Meghan Markle, a šuška se i o novom potezu na kojem marljivo radi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene