Kelly Clarkson je donijela odluku o razvodu od Brandona Blackstocka dok su bili skupa u karanteni.

Galerija


Vijest o razvodu pjevačice Kelly Clarkson (38) od menadžera za talente Brandona Blackstocka (43) procurila je u javnost u petak, na šesti rođendan njihove kćeri River Rose. 

Vezani članci Slika nije dostupna 'Trudna sam, to mi je najbolji božićni poklon ikad!' Slika nije dostupna Izgleda da je to to - Objavila zaruke i pokazala prsten!

Kako pišu strani mediji, Kelly je podnijela zahtjev za rastavom 4. lipnja zbog nepomirljivih razlika i tražila zajedničko skrbništvo nad kćeri i sinom Remingtonom Alexanderom. Istog dana kada je raspad njezinog braka postao javan, pjevačica je viđena u Los Angelesu u šetnji sa psom Henryjem. 

Clarkson je izašla u kombinezonu ispod kojeg je obukla majicu, a na nogama je imala natikače dok je oči sakrila ispod sunčanih naočala. Glazbenica je imala ozbiljan izraz lica i u odjevnoj kombinaciji je pokazala višak kilograma za koje je ranije istaknula da se pomirila s njima. Fotografije možete pogledati ovdje

"Kad sam bila zaista mršava, htjela sam se ubiti. Bila sam nesretna, iznutra i izvana, četiri godine svog života. No, nikog nije bilo briga jer sam estetski izgledala dobro", rekla je Kelly koja smatra da se vitku figuru treba puno odricati i naporno raditi. 

Inače, njezin brak se raspao nakon gotovo sedam godina, a postoji uvjerenje da je upravo ta godina kritična i ključna. Kelly i Brandon su proveli karantenu s djecom u njihovom domu u Montani gdje je ona snimala svoju emisiju "The Kelly Clarkson Show" i javljala se u "The Voice" u kojem je članica žirija. 

Kako pišu američki mediji, supružnici su imali probleme u braku zadnjih nekoliko mjeseci i pokušali su ih riješiti. No puno zajedničkog vremena u karanteni im je pokazalo da je najbolje se razvedu.

"Već zahtjevna situacija se u tim uvjetima pogoršala. Inače im je posao skretao razmišljanje s problema, a Kelly je tijekom karantene stigla shvatiti kakvo je stanje s njezinim životom i brakom", ispričao je izvor. Par želi ostati u dobrim odnosima nakon razvoda. 

Zaigrala se s operacijama, a nekad je bila prava ljepotica: Ipak u 73. ne odustaje od dekoltea i kratkih haljina