Kelly Clarkson žena je snažnog vokala. Karijeru suvereno gradi već petnaestak godina, a pritom i ne mari pretjerano za holivudske standarde ljepote.

Galerija


Kelly Clarkson jedan je od najpoznatijih vokala današnjice. Žena snažnog glasa karijeru suvereno gradi već petnaest godina, no danas ne izgleda ni približno onako kako je izgledala te 2002. godine. Naime, tada je Kelly sudjelovala u jednom glazbenom showu, a osvajala je tada i glasom i stasom. Lijepa, vitka i grlata. Glas je i danas sjajan, i to je svakako najvažnije, no Clarkson se poprilično fizički promijenila.

Kelly Clarkson (Foto: Getty)
Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 2 Foto: Getty

Vezani članci Slika nije dostupna Nije li ovo najslađi način za predstaviti novorođenče? Slika nije dostupna VIDEO U jednoj pjesmi imitirala Britney, Celine Dion, Adele, Barbru Streisand, ...

U posljednjih se petnaest godina udebljala, no s tim se pomirila. Clarkson je nedavno progovorila o svojoj kilaži. Rekla je da je bila jako nesretna jer je za mršaviju figuru morala prilično naporno raditi i odricati se. "Kad sam bila zaista mršava, htjela sam se ubiti. Bila sam nesretna, iznutra i izvana, četiri godine svog života. No, nikog nije bilo briga jer sam estetski izgledala dobro", rekla je Clarkson tada za CNN. S obzirom na sve to, prestala se brinuti za svoje kilograme, rodila je dvoje djece i nastavila graditi karijeru.

Kelly Clarkson (Foto: Getty)
Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 Foto: Getty