Više nije fit, ali je i dalje hit

Kakva transformacija: Diva velikog vokala prilično se udebljala u posljednjih nekoliko godina

Kelly Clarkson (Foto: Getty) Kelly Clarkson (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 2 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 3 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 +0 Kelly Clarkson (Foto: Getty) Galerija

Kelly Clarkson žena je snažnog vokala. Karijeru suvereno gradi već petnaestak godina, a pritom i ne mari pretjerano za holivudske standarde ljepote.

Kelly Clarkson jedan je od najpoznatijih vokala današnjice. Žena snažnog glasa karijeru suvereno gradi već petnaest godina, no danas ne izgleda ni približno onako kako je izgledala te 2002. godine. Naime, tada je Kelly sudjelovala u jednom glazbenom showu, a osvajala je tada i glasom i stasom. Lijepa, vitka i grlata. Glas je i danas sjajan, i to je svakako najvažnije, no Clarkson se poprilično fizički promijenila.

Pogledaj i ovo Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 dobro je prošao! Šokirala je sve objavom da se razvodi nakon sedam godina braka, a odlučeno je i da suprugu isplaćuje pozamašnu svotu

Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 2 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 2 Foto: Getty

U posljednjih se petnaest godina udebljala, no s tim se pomirila. Clarkson je nedavno progovorila o svojoj kilaži. Rekla je da je bila jako nesretna jer je za mršaviju figuru morala prilično naporno raditi i odricati se. "Kad sam bila zaista mršava, htjela sam se ubiti. Bila sam nesretna, iznutra i izvana, četiri godine svog života. No, nikog nije bilo briga jer sam estetski izgledala dobro", rekla je Clarkson tada za CNN. S obzirom na sve to, prestala se brinuti za svoje kilograme, rodila je dvoje djece i nastavila graditi karijeru.

Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene