Slavna Britanka Kelly Brook svojom je pojavom na svečanosti u Londonu privukla veliku pažnju.

Galerija


Britanska starleta Kelly Brook veoma se promijenila od početaka svoje karijere. Nekoć je bila mršavica, a danas ima figuru pješčanog sata za kojom uzdišu i muškarci i žene. 

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Dekolte na izvol'te! Slika nije dostupna FOTO U što gledate? Nepotrebno pitanje na preočiti odgovor

Tijelo ove ljepotice 2017. je proglašeno "najljepšim", a to je potvrdilo i Sveučilište u Texasu. Mnogi smatraju kako je upravo ova ljepotica proporcijama idealna žena - bujnih oblina, duge kose i prekrasnog lica. 

Nedavno je ova 40-godišnjakinja na svečanost u Londonu došla odjevena u posve jednostavno crno odijelo, koje je dodatno isticalo njezin raskošni dekolte. Ljepoticu su odmah zamijetili i svi fotografi te je uživala u očekivanoj pažnji. 

Atraktivna brineta trenutačno je zaručena za modela Jeremyja Parisija, koji je 6 godina mlađi od nje. Svojevremeno je Kelly zaludjela i glumca Billyja Zanea, s kojim se također zaručila, no zaruke su prekinute 2008. godine, nakon četiri godine ljubavi.

Uz Severinu pred zagrebačku publiku izaći će i ova prelijepa plesačica kojoj je teško odoljeti