Idealna žena

Raskošno tijelo ove ljepotice podiže temperature: U moru mršavica, njezine obline melem su za oči

Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Instagram) +0 Kelly Brook (Foto: Instagram) Galerija

Britanska starleta Kelly Brook jako se promijenila od početaka svoje karijere, no ono što je uvijek bio njezin zaštitni znak su ubojite obline.

Bujna Britanka Kelly Brook proslavila se zahvaljujući svojem nevjerojatnom tijelu za koje mnogi kažu da je idealno. Bujne grudi i bokovi, duga kosa i uzak struk glavni su aduti ljepotice koja već više od desetljeća plijeni pažnju javnosti svojim izgledom. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i Jessica Mulroney (Foto: Profimedia) Prijateljica, dadilja, stilistica Najbolja prijateljica Meghan Markle objavila izazovnu fotku, teško je skrenuti pogled s jednog dijela

Iako je na početku svoje karijere bila poznata kao utegnuta i fit djevojka, danas je Kelly mnogo opuštenija 40-godišnjakinja koja više nije opsjednuta tesanjem linije, već je nabacila pokoji kilogram i spremno prihvatila svoju puniju figuru. Koliko voli svoje raskošno tijelo dokazuje i činjenica da koristi svaku priliku da se razgoliti pred očima javnosti. 

Naime, Kelly je sada objavila niz vrućih fotki na svom Instagram profilu na kojem je prati preko 1.2 milijuna ljudi. Pozirajući u seksi crvenom badiću iznimno dubokog dekoltea, ljepotica je još jednom dala do znanja koliko je sretna i zadovoljna u svojoj koži. 

Inače, 2017. godine njezino je tijelo proglašeno "najljepšim", a to je potvrdilo i Sveučilište u Texasu. Ipak, nisu svi komentari na bujniju figuru lijepe Kelly pozitivni - neki pak smatraju da joj višk kilograma loše stoji te žale za minulim vremenima kada je imala vitak struk. 

Iako se neko vrijeme ljutila na razne komentare i rasprave na račun svog tijela, atraktivna brineta radi, zarađuje te uživa u sretnoj vezi sa zaručnikom, modelom Jeremyjem Parisijem koji je 6 godina mlađi od nje te je nekad bio jako uspješan u judu, zbog čega žene obožavaju gledati njegove golišave fotografije. Svojevremeno je Kelly zaludjela i glumca Billyja Zanea s kojim se i zaručila, no zaruke su prekinute 2008. godine nakon 4 godina ljubavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take me back 🌺

Objavu dijeli Kelly Brook 🎧👄🎤 (@iamkb)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tyra Banks (Foto: Instagram) Tyra Banks (Foto: Instagram) Tyra Banks (Foto: AFP) Tyra Banks (Foto: Profimedia) +0 Tyra Banks (Foto: Instagram) Celebrity Jedan od najpoznatijih top-modela izgleda fantastično, no bez šminke je doista neprepoznatljiva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene