Zna privući pažnju

Oko njezinog tijela godinama se vodi rat, no nju to ne sprječava da hoda u ovako uskim komadima

Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook (Foto: Instagram) Kelly Brook i Billy Zane (Foto: AFP) Kelly Brook i Billy Zane (Foto: AFP) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +0 Kelly Brook (Foto: Profimedia) Galerija

Kelly Brook u Londonu odrađuje poslovne evente na kojima itekako privlači pažnju od koje i živi.

39-godišnju Britanku već godinama svrstavaju na liste najljepših žena na svijetu.

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Profimeda) Kakva bomba! Optužuju je da su njezine zamamne obline umjetne, a ona im odgovorila još provokativnijim fotkama

Pritom mislimo na glumicu, voditeljicu i starletu Kelly Brook koja je itekako promijenila izgled od svojih početaka.

I dok je zanosna brineta u početku bila mršavica, s vremenom je njezino tijelo počelo poprimati obline za kojima su poludjeli muškarci, ali i žene diljem svijeta. Iako su neki negodovali zbog toga, više je onih koji se dive njezinom "stvarnom" tijelu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

Ono je prije nekoliko godina čak proglašeno "najljepšim na svijetu", oko čega se lome koplja i dan danas, no Kelly ističe kako se nikada nije osjećala bolje u vlastitoj koži.

A svoje je obline nedavno uvukla u srebrni kombinezon sa šljokicama za jedan službeni event u Londonu koji je uparila s turbo visokim štiklama te raskošnim valovima u kosi, zbog čega nikako nije mogla proći neopaženo, no upravo je medijska pažnja ono od čega ova ljepotica živi i to jako dobro.

S pažnjom dolaze i angažmani, a ako netko zna kako privući pozornost medija, i to ne samo britanskih, onda je to Kelly za koju se šuška i kako se zaručila za dugogodišnjeg dečka, 6 godina mlađeg modela i osobnog trenera Jeremyja Parisija.

Ako se udala, bit će to Kelly prvi brak, no ako se radi o zarukama, s tim starleta ima malo više iskustva.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kelly Brook (@iamkb)

Naime, Kelly je već bila zaručena za američkog glumca Billyja Zanea, najpoznatijeg po svojoj ulozi u "Titanicu". Par se upoznao 2004., a trebali su se vjenčati 2008. No umjesto da izmijene zavjete - prekinuli su.

Nakon Billyja Kelly je ljubila igrača ragbija Thoma Evansa s kojim je 2011. ostala i trudna. Nažalost je tada imala spontani pobačaj, a par je prekinuo dvije godine kasnije.  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +4 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Celebrity Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene