Kelly Brook godinama je u vezi s Jeremyjem Parisijem, s kojim je krenula na romantični odmor.

Galerija


Britanski model, starleta i voditeljica uživa s dugogodišnjim dečkom na sunčanoj Mallorci.

Vezani članci Kelly Brook (Foto: Profimedia) Ponosi se svojom figurom: Čipkasti bikini jedva je izdržao bujne obline jedne od najljepših Britanki Slika nije dostupna Gola manekenka naslonila bujne obline na svog zgodnog dečka

39-godišnja Kelly Brook već je godinama u skladnoj vezi s privatnim trenerom, 6 godina mlađim Jeremyjem Parisijem, s kojim je krenula na još jedan romantični odmor.

Duo je uskočio u ljetne krpice, a paparazzi su ih uhvatili u sunčanju, fotografiranju, uživanju na luksuznoj jahti, ali i šetnji popularnim španjolskim otokom. Ipak, po starom dobrom običaju, najviše pažnje privukla je upravo Kelly, čiji se izgled posljednjih godina itekako transformirao.

Naime, još 2010. godine smeđokosu ljepoticu pamtili smo kao mršavicu, a onda je voditeljica natukla popriličan broj kilograma, i to bez pretjerivanja.

Starleti su kilogrami promijenili i lice, no ona je to sve okrenula u svoju korist te postigla da za njezinim oblinama uzdišu brojni muškarci i žene.

Ipak, nakon što je 2017. godine njezino tijelo proglašeno "najljepšim", javili su se i oni koje se ne slažu s tim, a od tada se oko njezinih proporcija lome koplja gdje god se pojavi.

Iako se neko vrijeme Kelly ljutila na razne komentare i rasprave na račun svog tijela, danas vrlo rado ističe te iste obline na društvenim mrežama koje su joj također donijele određeni dio medijske pažnje.

2005. godine Kelly je časopis FHM proglasio najseksi ženom svijeta, a i dandanas je na listama 100 najljepših žena, bez obzira na brojku koju joj pokazuje vaga. 

Ćorluka se vratio kući i odmah opalio selfie s dvoje "najdražih ljudi na svijetu"