Sad i službeno

Kći princeze voli 16 godina starijeg Gada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći monegaške princeze Caroline nikada nije bila tako opuštena i nasmijana. Svojoj je obitelj i formalno uvela odabranika svog srca.

Najstarija kćer princeze Caroline od Hannovera, Charlotte Casiraghi, odabrala je tradicionalni monegaški društveni događaj kako bi u javnosti službeno predstavila svog dečka – Marokanca glumca i komičara Gada Elmaleha.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Na sve misli Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

>> Ujak sve otkrio: 'Kate kakvu ja poznajem'

Charlotte je obitelji pokazala kako njezina ljubav s Gadom nije hir, zato je 16 godina starijeg komičara i glumca i formalno predstavila svijetu. Charlotte je blistala u ružičastoj haljini iz nove Chanelove kolekcije, a njezin odabranik nije skidao pogled s nje. 26-godišnja ljepotica doista voli 16 godina starijeg, a ne smetaju joj ni sve veze koje je plesač, glazbenik i glumac imao s mnogobrojnim glumicama, balerinom, TV zvijezdama...

'Naravno da je drugi svijet, ali znate, svjetovi se razliku samo na površini. U temeljima, sve je to isti svijet ljubavi', izjavio je Gay Elmaleh o razlikama između sebe i Charlotte.
Njezina majka blistala je od sreće i ponosa, svoju kćer razumije jer je njezin prvi muž bio 16 godina stariji Phillipe Junot. Bila je i osobito sretna jer je nekoliko dana prije u svojoj 57. godini postala baka. Tatiana Santo Domingo, supruga Charlotteinog brata Andree, rodila je sina Sašu, piše Gloria.

Bal ruža je humanitarni bal koji se od 1954. održava u korist zaklade Grace Kelly , a ove godine kreativni direktor bio je proslavljeni dizajner Karl Lagerfeld.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene