Crna ovca u obitelji

Ujak sve otkrio: 'Kate kakvu ja poznajem'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

47-godišnji Gary Goldsmith ujak je Kate Middleton. Nakon što je dao veliki intervju o svojoj nećakinji, suočen je s optužbama da je izdao povjerenje kraljevske obitelji.

Crna ovca obitelji Middleton, tako zovu Garyja Goldsmitha. Stric vojvotkinje od Cambridgea dao je veliki intervju o kraljevskom paru za magazin Hello!, nakon čega je suočen je s teškim optužbama da je izdao povjerenje svoje nećakinje jer je otkrio intimne detalje o Kateinom privatnom životu, njezinoj vezi s princem Williamom prije vjenčanja, a opisao je i kako je kraljevski par provodio praznike u njegovoj španjolskoj vili.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Gary je sve ispričao magazinu, a tekst je objavljen pod nazivom 'Kate kakvu ja poznam'. Ovo je ujedno i prvi put da je bliski član obitelji Middleton iznio u javnost detalje o budućoj kraljici. Fotografije su snimljene u njegovoj vili na Ibizi koju prodaje za šest milijuna funti.

Kako odmara slavni par? Gary je sve otkrio!

Njegov intervju je zauzeo čak 16 stranica, a Gary je ispričao kako su Kate i William uživali u blatnim kupkama, princ je čak učio kako biti DJ, a podijelio je i savjet koji je dobio od Camille.

'Rekla mi je da se ne brinem o lošem publicitetu uoči kraljevskog vjenčanja', rekao je Gary koji je u nastavku intervjua ispričao kako je između Kate i Williama postojala nevjerojatna kemija od samog početka.

Katein ujak je prekršio protokol i zato što je otkrio da je par spavao u istoj sobi u vili prije sedam godina tijekom svog odmora – danas se taj apartman zove La Maison de Bang Bang.

Tetovirani 'Ujak G', kako ga nazivaju braća i sestre Middleton, ima burnu povijest nimalo lijepog ponašanja a priznao je kako je bio ovisnik o drogama. Iz palače St. James nisu htjeli ništa komentirati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene