isplivale stare fotke

Kći Kolinde Grabar-Kitarović danas studira na Harvardu, a već od malih nogu vidjelo se da je talentirana

Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 1 Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 1 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 1 Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 2 Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 3 +0 Katarina Kitarović na Zlatnoj pirueti (FOTO: Pixsell) - 4 Galerija

Katarina Kitarović već tri godine živi i studira u SAD-u gdje je primljena na čak četiri prestižna sveučilišta, a odabrala je Harvard.

Katarina Kitarović (20) najveći je ponos bivše predsjednice Hrvatske i svoje mame, Kolinde Grabar-Kitarović.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Biste li ju prepoznali? Bivša predsjednica objavila je fotku iz 2009. godine, otada se drastično promijenila!

Katarina je državna prvakinja u umjetničkom klizanju koja je nizala uspjehe i na međunarodnim natjecanjima, a nakon što je maturirala s odličnim u zagrebačkoj 15. gimnaziji, preselila je u SAD gdje zadnje tri godine studira na prestižnom Harvardu.

Kolinda se 2019. pohvalila i kako je njezina kći primljena na čak četiri američka sveučilišta koja su joj ponudila stipendiju, no Harvard joj je bio prvi izbor, a poznato je da se radilo još o Stanfordu te Columbia Universityju.

U rješavanju standardiziranih testova sposobnosti, koji služe kao prijamni ispit na preddiplomske studije u SAD-u, Katarina je bila među jedan posto najboljih.

Kolinda ju je u SAD otpratila dok je još vršila funkciju predsjednice države, a tada joj je na svojem Faceboku poručila: "Leti visoko i budi uvijek svoja, sokolice moja, anđele moj! I vrati se gnijezdu svom. Hrvatska te čeka raširenih krila! Beskrajno te vole tvoji nadasve ponosni mama i tata".

Katarina je talent za klizanje pokazivala još od malih nogu, a njezine fotografije s leda iz djetinjstva možete pogledati u galeriji.

Osim kćeri Katarine, Kolinda i njezin suprug Jakov Kitarović imaju i 19-godišnjeg sina Luku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum (Foto: Instagram) Celebrity U haljini s opasnim prorezima bilo je očito da nema donje rublje, a dok se zavodljivo izvijala, zamalo je pokazala i više od planiranog!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) Faye Dunaway (Foto: Getty) +0 Faye Dunaway (Foto: Getty) Nekad i sad Svi je pamte kao pravu prirodnu ljepoticu, pa mnogi žale kad vide ove prizore, koji su posljedica odlazaka pod nož   

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene