Shakira se na Instagramu pohvalila da je sama dizajnirala kupaći kostim neobičnog kroja, no pažnju je ukrala njezina bujna pozadina.

Galerija


Popularna Kolumbijka, 43-godišnja Shakira, plijeni pažnju svojom pojavom gdje god dođe, a početak tjedna začinila je milijunima svojih obožavatelja. Shakira je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u badiću zanimljiva dizajna, za koji kaže da je sama dizajnirala.

Vezani članci Neda Parmać Neda zanjihala bokovima u stilu seksi Kolumbijke pa najavila vatreni nastup: "Ovo je stvoreno za tebe" Hafþór Júlíus Björnsson i Kelsey Henson - 5 Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

"Ovo je novi kupaći kostim koji sam ja dizajnirala, a napravio mi ga je prijatelj Bego. Uvijek moram dizajnirati svoje kombinacije za ljeto", napisala je pjevačica te je u manje od sat vremena prikupila gotovo dva milijuna lajkova.

Shakira je u prvi plan stavila svoju bujnu pozadinu, a svi su komentirali kako slavna dama ima tijelo bez greške.

Shakira je inače u braku s nogometašem Gerardom Piqueom od 2011. godine, a par ima dva sina, Milana (7) i Sashu (5). Slavni par predah od obveza uzeo je za obiteljski odmor, a s djecom su pobjegli na ocean. Točnu lokaciju nisu otkrili.

Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"