Tiffany Trump imala je sumnjiv opušak u rukama za koji su strani mediji zaključili da je riječ o marihuani.

Galerija


Najmlađa kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, Tiffany Trump (27) snimljena je prije nekoliko dana sa sumnjivim sadržajem u ruci.

Vezani članci Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Škrta predsjednikova kći začudila natečenim izgledom, jedva je prepoznali u nesvakidašnjem izdanju Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Trumpova kći se u Beogradu zabavljala na narodnjacima: Svirali joj harmoniku na uho

Tiffany je fotografirana na balkonu u Miamiju u cvjetnoj haljini, a u desnoj je ruci imala upaljač i smotanu cigaretu. Kako pišu strani mediji, nije pušačica i uvjereni su da nije riječ o duhanu, već o marihuani. 

Tiffany je s čudnim izrazom lica prošetala po balkonu i opušak bacila u teglu s cvijećem.

Prema pisanju američkih medija, trenutačno boravi u Miamiju jer tamo traži kuću sa zaručnikom Michaelom Boulosom (23) kako bi živjela u blizini ostatka svoje obitelji. 

Inače, Tiffany je objavila sretnu vijest o zarukama u siječnju, na posljednji dan očeva predsjedničkog mandata. 

"Bila je čast slaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvarati uspomene s mojom obitelji ovdje u Bijeloj kući, no ništa nije posebnije od mojih zaruka za mog nevjerojatnog zaručnika Michaela! Osjećam se blagoslovljeno i uzbuđeno zbog sljedećeg poglavlja!" napisala je Tiffany pokraj fotografije na Instagramu na kojoj je pozirala s Michaelom. 

Tiffany i Michael u vezi su od 2018. On je biznismen i sin multimilijardera Massada Boulosa. Par je često viđen kako se zabavlja skupa, a prošle godine u listopadu ona je privukla pažnju kada se napila za svoj rođendan i vikala na plaži u Miamiju.

Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom

Od dana njezine najveće slave prošlo je čak 27 godina, tad je žarila i palila u bendu koji su svi obožavali