Ma stvarno blista!

U uskoj, kožnoj kombinaciji sve je oborila s nogu: Izgleda ljepše i mlađe nego na početku karijere!

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) +0 Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Galerija

Katy Perry je poznata po svojim otkačenim odjevnim kombinacijama, no kod Jimmyja Kimmela je ovoga puta stigla u kožnom izdanju.

Pjevačica Katy Perry ovih je dana bila gošća popularnog voditelja Jimmyja Kimmela, a prilikom ulaska u studio fotografi su se skupili oko nje zbog uske kožne kombinacije u koju je uskočila.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Katy je na sebi imala crne kožne hlače visokog struka te kratku jaknu koja je otkrila njezino tonirano tijelo i bujni dekolte. Veselo se nasmiješila fotografima, a njezini obožavatelji pisali su po društvenim mrežama kako izgleda mlađe nego na početku karijere. 37-godišnja pop-zvijezda inače je poznata po svojim vrckavim odjevnim kombinacijama i mladolikom izgledu, a ovoga puta je čini se ostavila snažan dojam na brojnu publiku.

U intervjuu je komentirala kako je oduševljena što posljednjih mjeseci nastupa u Las Vegasu redovito, a njezina obitelj s tim gradom ima zanimljivu poveznicu. "Moji su se roditelji upoznali u Vegasu te kasnije ondje i vjenčali. Moja ujna je bila plesačica u jednom klubu, a baka je bila krojačica odijela brojnih plesačica", otkrila je Katy.

Perry je inače već dugo u vezi s glumcem Orlandom Bloomom, s kojim je u kolovozu 2020. godine dobila kćer.

Par je vezu započeo 2016. godine, no prekinuli su godinu dana kasnije i ponovno se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vladimir Putin (Foto: AFP) Zanimljivosti Značajna promjena u izgledu Vladimira Putina tijekom godina o kojoj se pričalo pored njegovog privatnog života

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene