Katie Price prije 20 godina se skinula za časopis Playboy, nakon čega je bila na turneji s Hughom Hefnerom.

Galerija


Bivša manekenka i starleta Katie Price na svom se Instagram profilu prisjetila da se prije 20 godina skinula za američko izdanje časopisa Playboy.

Vezani članci Pamela Anderson (Foto: Profimedia) S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg Elisa Albrich Na operacije grudi potrošila 18 tisuća funti, a inspirirala ju je žena kojoj danas prijeti raspadanje tijela

"Prije 20 godina sam se pojavila na naslovnici američkog Playboyja, nakon čega sam bila na promotivnoj turneji po SAD-u s Hughom Hefnerom! Samo tri djevojke iz Velike Britanije su dosad postigle isto! Napravila bih ponovno istu stvar, a čini mi se kako bi sada bila bolja u tome, obzirom na iskustvo i seksepil", napisala je samouvjerena Price.

"Legendarna londonska loša djevojka", pisalo je na naslovnici prije 20 godina. 41-godišnja starleta onda je bila poznata pod imenom Jordan.

Katie posljednjih nekoliko godina se proslavila brojnim plastičnim operacijama lica i tijela, a nedavno je proglasila i osobni bankrot.

Neka njezina izdanja bila su bolna, ali u ovoj minijaturnoj haljini sada je ponosno istaknula obline