Katie Price planira niz novih estetskih zahvata na licu.

Galerija


Britanskoj starleti Katie Price, koja se između ostalog proslavila nebrojenim plastičnim operacijama lica i tijela, danas prijete oštećenje mozga, kožne bolesti, pa čak i smrt, upozoravaju stručnjaci.

Vezani članci Katie Price (Foto:Profimedia) Fotografija koja pokazuje svu bol i natečenost slavnih dama nakon operacija Irina Shayk (Foto: AFP) Prirodna ljepotica ili vrhunska lažljivica: Vidite li na starim fotkama ruske bombe dokaze operacija?

41-godišnja Katie nedavno je proglasila osobni bankrot, ali navodno opet planira odlazak pod nož, točnije zatezanje lica, i to već četvrti put, unatoč tome što su joj uši gotovo otpale nakon posljednjeg zahvata u kolovozu prošle godine.

Kateini prijatelji tvrde da želi korigirati bradu, nos, ugraditi implantate u obraze i ići na još jedno podizanje očnih kapaka, prenosi Mirror. To su sve iznimno zahtjevne i dugotrajne operacije koje podrazumijevaju rizik i izvođenje pod potpunom anestezijom.

"Česti odlasci na plastične operacije kao što Katie to radi, povlači za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi ju u najgorem slučaju mogla ubiti", objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

"Strogo bih joj preporučio da više ne radi nikakve korekcije. Bila je toliko često na operacijskom stolu i pod anestezijom da je to u njezinu slučaju već toksično i može izazvati ozbiljne povrede mozga i moždanih ćelija. Također riskira mogućnost dobivanja kožnih bolesti, koža joj može početi trunuti i može doći do oštećenja mišića na licu, vidljivih ožiljaka i prestanka cirkuliranja krvi ispod kože", objasnio je kirurg i dodao da Katie više nikada neće izgledati normalno.

2017. godine i sama je shvatila da joj je lice unakaženo nakon zatezanja pa se 2018. godine vratila popraviti štetu, ali i nakon toga je ponovno trebala novu operaciju.

U to su vrijeme kamere njezina reality showa "My Crazy Life" uhvatile njezina bivšeg supruga Keirana Haylera kako joj njeguje rane te ju zajedno s majkom Amy Price preklinje da odustane od daljnjih operacija, i to prvenstveno zbog djece.

Mikro gaćice privlačile poglede prolaznika na pozadinu slavne pjevačice