Dobra kombinacija ili?

Iz slatkice se pokušala pretvoriti u zavodnicu, no je li ova haljina s izrezima bila pravi izbor za nju?

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: AFP) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes ( Foto: Getty Images) Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Katie Holmes ( Foto: Getty Images) +0 Tom Cruise i Katie Holmes (Foto: Getty) Galerija

Katie Holmes je za večernji izlazak u New Yorku odabrala neobičnu kreaciju ispod koje nije nosila grudnjak, što joj je osiguralo svu pažnju fotografa.

Američka glumica Katie Holmes bila je jedna od gostiju na otvaranju luksuzne trgovine švicarskih satova u New Yorku, a za tu je priliku odabrala poprilično neobičnu i hrabru kombinaciju.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Naime, 42-godišnja Katie pojavila se u haljini s velikim izrezima, ispod koje očigledno nije nosila grudnjak, a preko nje je nabacila predimenzioniranu košulju. Zahvaljujući tome, bila je jedna od najuočljivijih zvijezda, a znatiželjni pogledi bili su uprti u njezinom smjeru.

Katie je na događanje stigla sama nakon što je prekinula ljubavnu vezu s popularnim chefom Emilijem Vitolom Juniorom, koji je od nje mlađi devet godina.

Točan razlog prekida njihove osmomjesečne veze nije poznat, no Emilio je zbog holivudske glumice ostavio zaručnicu Rachel Emmons, i to porukom, kada su se u medijima pojavile njegove fotografije s Katie. Rachel je tako saznala za njegov preljub i ostala šokirana jer je par živio skupa i pripremali su vjenčanje.

Katie se zbog toga našla na meti kritika i neodobravanja javnosti, a mnogi su bili iznenađeni njezinim ponašanjem, s obzirom na to da su
je ranije nazivali holivudskom slatkicom, te su zaključili kako bi joj bolje pristajao nadimak fatalne zavodnice i razaračice veza.

Katie se 2012. godine razvela od Toma Cruisea s kojim ima danas 15-godišnju kćer Suri. Nakon rastave Katie je ljubila Tomovog prijatelja glumca Jamieja Foxxa od 2013. do 2019. godine. Prekinula je s njime jer je tvrdila da nema poštovanja prema njoj nakon što su se pojavile njegove fotografije s drugim ženama i kružile su glasine da ju vara.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktorija i Dino Rađa Celebrity Viktorija i Dino Rađa otputovali preko bare, a pridružila im se i sestra Petra Graše koju rijetko imamo priliku vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene