baš tužna priča

Njezino odrastanje se činilo poput bajke, no ispod površine se svašta odigravalo, a svi je žale najviše zbog jedne stvari

Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) +0 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Suri Cruise živi s majkom Katie Holmes u New Yorku i ona ju je sama odgajala dok ju njezin otac Tom Cruise navodno nije vidio još od 2012.

Suri Cruise je danas 15-godišnja tinejdžerica, a nekad se činila najsretnijom djevojčicom jer je odrastala s roditeljima Katie Holmes (42) i Tomom Cruiseom (59) za koje su mnogi vjerovali da imaju divan i skladan odnos. 

Kći slavnih glumaca snimljena je dok je hodala njujorškim ulicama s prijateljicom. Suri, za koju mnogi kažu da je naslijedila majčinu ljepotu, je bila u ležernom izdanju, donjem dijelu trenirke, majici na bretelice i japankama dok je kosu svezala u opuštenu punđu. 

I ona i prijateljica su nosile knjigu u ruci te su se šetale razgovarajući. Inače, Suri odgaja majka Katie, koja se proslavila u seriji "Dawson's Creek", i žive u stanu u New Yorku. 

No s ocem Tomom nema skoro nikakvu komunikaciju otkad se njezina mama razvela od njega 2012. nakon šest godina braka. Slavni glumac je uvijek imao pravo viđati svoju kćer, no nije to želio činiti jer mu je njegova scijentološka vjera to branila budući da Suri nije članica njihove crkve. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +4 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame

Upravo je njegova opsjednutost, kako ga mnogi nazivaju, kultom uništila i njegov brak s Katie koja je uvidjela da je sve to predaleko otišlo i bojala se za sebe i kćer. 

Tom je kćeri navodno redovito slao pisma koja je njezina majka skrivala, no prošle je godine u javnost procurila informacija o tome kako ih je Suri pronašla u kući majčinih roditelja u Ohiju te se nakon što ih je pročitala i sama poželjela vidjeti s njim.

Potom se šuškalo i da se Tom odrekao scijentologije, no nije poznato da se nakon toga odigrao njihov susret, a javnost je često komentirala da očito ne mari za Suri i da mu je sve važnije od nje. 

Katie se pak rijetko odvaja od kćeri, koja joj s godinama sve više nalikuje, a otkrila je i kako je odgaja.

"Puno je volim. Najveći mi je cilj da ostane svoja i odraste u samouvjerenu, jaku i sposobnu osobu te da toga bude i svjesna", izjavila je glumica početkom godine za In Style.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Profimedia) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) +3 Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Celebrity Ni izvanserijska ljepotica nije uspjela dovesti do oltara nekad neukrotivog neženju, a zanimljivo je kakve riječi imaju jedno za drugo nakon prekida

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene