Od kraja veljače šuška se kako su si Katie Holmes i Jamie Foxx rekli konačno "zbogom".

Galerija


Šuška se kako je tajnoviti holivudski par Holmes-Foxx prekinuo.

Vezani članci Tom Cruise Zadnji brak propao mu je zbog kontroverzne vjere, a nakon devet godina samoće osvojila ga je puno mlađa kolegica s kojom više ne krije vezu Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Zbog njezinog bizarnog obećanja bivšem mužu krili su vezu godinama, a sada su prekinuli zbog prevare?

Iako su ih tabloidi već nekoliko puta razdvajali, od kraja veljače šuška se kako su si glumci Katie Holmes i Jamie Foxx ovoga puta rekli konačno "zbogom".

Naime, kako pišu strani mediji, Jamie je tada na zabavi kod Beyonce i Jay Z-ja navodno svima pričao da je slobodan, a i većinu večeri proveo je u društvu 33-godišnje glumice Jessice Szhor.

"Rekao je to onako usputno. Pričao je nešto o oženjenim parovima i samcima te jednostavno dobacio da je on sada samac", priča izvor.

Činjenica jest kako nisu viđeni zajedno od kraja 2018. godine, no s druge strane, to nije previše čudno za par koji je godinama skrivao da je zaljubljen.

Podsjetimo, Katie je to radila zbog bivšeg supruga Toma Cruisea s kojim ima kćer Suri, koji joj je tijekom razvoda "zaprijetio" kako će ostati bez svega, uključujući i Suri, ako u njezin život uđe drugi muškarac u razdoblju od 5 narednih godina. Navodno je to stajalo u ugovoru koji je morala potpisati prije vjenčanja, a koji je nastao u suradnji s kontroverznom Scijentološkom crkvom kojom je Tom opsjednut.

Ipak, u posljednje vrijeme, Katie i Jamie su u javnosti bili zajedno nešto češće, a ako su glasine o prekidu točne, onda se čini kako je glumica bivšem partneru odlučila pokazati što je izgubio.

Iako je holivudska slatkica poznata po prilično dosadnom stilu, a često i nemarnom, zvijezda serije "Dawson's Creek" nedavno je prošetala New Yorkom u seksi, kožnoj suknji s prorezom koja je otkrila njezine vitke noge. Također, njih je dodatno produžila besplatnim stilskim trikom - štiklama u boji kože, dok je na suknju iskombinirala plavu košulju koju je malo raskopčala.

A koliko Katie bolje izgleda u ovakvim pomnije biranim izdanjima, uvjerite se u našoj galeriji.

Prelijepa Iva Jerković s jednako atraktivnom prijateljicom privlačila poglede na špici