O vezi Katie Holmesa i Jamieja Foxxa dugo se nagađalo, tek su prošle godine potvrdili da su zajedno, no čini se kako je sada njihovu odnosu ipak došao kraj. Jamie je na zabavi poslije Oscara navodno svima rekao da je opet slobodan.

Galerija


Iako se o njihovoj vezi dugo nagađalo, Katie Holmes i Jamie Foxx tek su u siječnju prošle godine potvrdili da su zajedno. Nakon toga su i nekoliko puta snimljeni u javnosti, što je mnoge iznenadilo jer su medije godinama izbjegavali.

Vezani članci Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Zbog njezinog bizarnog obećanja bivšem mužu krili su vezu godinama, a sada su prekinuli zbog prevare? Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Napucao je glumicu, a sad je snimljen kako drugu ljepoticu vodi doma nakon izlaska

No čini se da je sada došlo do novog obrata u njihovu odnosu, ali onog lošijeg. Naime, kako pišu strani mediji, Jamie je na zabavi kod Beyonce i Jay Z-ja navodno svima pričao da je slobodan, a i većinu večeri proveo je u društvu 33-godišnje glumice Jessice Szhor.

''Rekao je to onako usputno. Pričao je nešto o oženjenim parovima i samcima te jednostavno dobacio da je on sada samac'', priča izvor.

Činjenica je da Jamie i Katie nisu viđeni zajedno još od kraja prošle godine, no ovo je sve iznenadilo jer su se nedavno pojavile glasine da su se vjenčali.

Prije Jamieja Katie je bila u braku s Tomom Cruiseom, a nakon što su se rastali, navodno joj je prema ugovoru koji je sklopila s holivudskim glumcem bilo zabranjeno biti javno u vezi pet godina od razvoda.

Prvo pojavljivanje slavne glumice u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana bolest koju nazivaju i nevidljivom

Jači od svega: Ona je od njega starija 10 godina, a zaručili su se nakon samo 2 mjeseca veze

Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!

Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma