Kathy Donnert majstorica je žongliranja nogama iz Mađarske, a u novoj sezoni Supertalenta došla je po svojih pet minuta slave - koje itekako zaslužuje.

Galerija


Zanosna Mađarica Kathy Donnert samom svojom pojavom u oskudnom kostimiću izazvala je oduševljenje u četvrtoj epizodi sedme sezone Supertalenta, a kada je počela izvoditi svoju točku na nastupu - svi su zanijemili od divljenja.

Vezani članci Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić podijelila fotografiju prizora iz Zagreba koji ju je rastužio: "Ma je li moguće?" Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Priča o najseksi paru koji ste vidjeli: Od njihove ljubavi će vam se zavrtjeti u glavi!

Na svojem talentu, žongliranju nogama, radi od djetinjstva. 

Odrastajući u cirkuskoj obitelji Kathy je od malih nogu počela učiti trikove i tehnike žongliranja i gimnastike, a danas svojom vještinom ostavlja bez daha. Intenzivno vježbati je počela s 12 godina, a danas se profesionalno bavi cirkusom. Iako se takav život može činiti laganim i bezbrižnim - to definitivno nije tako. 

"Teško je, treba se koncentrirati, vježbam dva do tri puta dnevno", govori Kathy te dodaje kako je privatno vrlo sramežljiva i samozatajna, ali kada se svjetla pozornice upale, kreće druga priča i sve se promijeni. 

Uzbudljivu i zabavnu vještinu žongliranja Kathy prakticira već 16 godina, a sudeći po reakcijama publike i žirija, svakako ju je dovela do savršenstva.

"Vi ste kao s nekog drugog planeta! Apsolutno ste senzacionalni!" oduševljeno joj je rekla Maja Šuput, a Janko Popović Volarić je dodao: "Nikad nisam vidio nešto ovakvo!"

Kathy je za Supertalent priredila kombinaciju žongliranja naglavačke, nogama, s različitim rekvizitima. Par ima dvoje malene djece, a hoće li i oni krenuti stopama svojih roditelja i početi brusiti svoje vratolomije tek ćemo vidjeti. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.