Ludo zaljubljen u nju

U 71. godini čeka šesto dijete: Njegova 34 godine mlađa supruga je trudna, ona će postati majka prvi put

Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) +0 David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) Galerija

Katharine McPhee i David Foster čekaju svoje prvo dijete, potvrdili su izvori blisku paru.

Popularna američka glumica 36-godišnja Katharine McPhee i 70-godišnji glazbenik David Foster čekaju svoje prvo dijete, vijest je koju su potvrdili njima bliski izvori za magazin People.

Katharine će to biti prvo dijete, a Davidu šesto jer već ima pet kćeri iz četiri propala braka s B. J. Cook, Rebeccom Dyer, Lindom Thompson i Yolandom Hadid.

Da par želi djecu i radi na tome, potvrđeno je u kolovozu ove godine, što je prenio Us Weekly, a Davidove kćeri rekle su da u potpunosti podržavaju svog oca i svaku njegovu odluku.

"Podržavam sve zbog čega će biti sretni. Ako su oni sretni, i ja sam sretna", izjavila je Davidova kći Erin, koja ima 38 godina.

Katharine i David vjenčali su se 18. lipnja 2019. godine u Londonu pred stotinjak slavnih prijatelja i članova obitelji. U javnosti su prvi put zajedno viđeni u travnju 2018. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su se počeli družiti i ludo su se zaljubili. Od samih početaka veze par se ne voli javno eksponirati i zato su prilikom svakog izlaska privlačili veliku pažnju javnosti i fotografa koji ih prate u stopu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene