Katharine McPhee i David Foster snimljeni su u noćnom izlasku.

Galerija


Supružnici među kojima su čak 34 godine razlike, 35-godišnja pjevačica Katharine McPhee i 69-godišnji glazbenik David Foster vjenčali su se ove godine u lipnju, a čini se kako se od tada ludo provode.

Vezani članci Milo Ventimiglia i Diane Guerrero (Foto: Profimedia) Iako je izjavio kako nikada više neće ljubiti kolegicu, snimljen je u bliskom odnosu s jednom od njih Harrison Ford (Foto: Profimedia) Iza guste brade i izgubljenog pogleda krije se jedan od najvećih miljenika žena svih vremena

Barem bismo to mogli zaključiti iz fotografija nastalih tijekom njihova noćnog izlaska na kojima se vidi da je 35-godišnja pjevačica trunčice previše popila i pritom urnebesno zabavila sebe i druge. Nije se mogla prestati smijati nakon što joj je trebala pomoć da izađe iz restorana, a u automobilu je čak pokušala preuzeti upravljač iz suprugovih ruku.

Katherine i David izrekli su vjenčane zavjete jedno drugom pred stotinjak slavnih prijatelja i članova obitelji u Južnom Kensingtonu prije dva mjeseca. U javnosti su prvi put zajedno viđeni u travnju prošle godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su se počeli družiti. Od samih početaka veze par se ne voli javno eksponirati, ali ovaj put su itekako privukli pažnju reportera i prolaznika na ulici.

Inače, Katherine je prijateljica iz djetinjstva vojvotkinje Meghan Markle pa se nedavno na Instagramu pohvalila njihovom, nikad viđenom, zajedničkom fotografijom iz razdoblja dok su zajedno glumile u kazališnom mjuziklu.

Plus-size djevojka koja ima milijune sljedbenika na Instagramu razočarala onime što je napravila na pisti