On ima 70!

Pjevačica pokazala seksi tijelo, ali i luksuz u kojem uživa zahvaljujući svojem 35 godina starijem mužu

Katharine i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine i David Foster (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine i David Foster (Foto: Instagram) Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine Foster (Foto: Instagram) +0 Katharine Foster (Foto: Instagram) Galerija

Američka pjevačica i glumica Katharine McPhee Foster skinula se u seksi badić i pokazala čime je zavela svog 70-godišnjeg supruga Davida Fostera.

Pjevačica i glumica Katharine McPhee Foster zna kako uživati u životu. Ta lijepa dama na Instagramu se pohvalila luksuznim odmorom u Meksiku na kojem je uživala sa svojim 35 godina starijim suprugom, glazbenikom Davidom Fosterom. 

Pogledaj i ovo David Foster i Katharine McPhee "Znam da nije uobičajeno..." Dobio je dijete u 72. godini i to s 34 godine mlađom suprugom i nije mu žao: ''Drugačije je...''

Ljepotica je objavila niz vrućih fotografija u seksi badićima koji su istaknuli njezinu savršenu liniju, ali i raskoš kojom je okružena. Na jednoj fotografiji pozira u plavom jednodijelnom kupaćem kostimu ispred helikoptera, a na drugoj pak na jahti ispred prekrasnih stjenovitih morskih obala. 

Katharine i njezin suprug, 70-godišnji David Foster, slavili su njegov rođendan u Meksiku, a na odmoru su navodno proveli tjedan dana. Sve Katharinine seksi fotke slikao je upravo David, koji se u glumicu zaljubio davnih dana, no vjenčali su se ovog lipnja u Londonu pred 150 gostiju. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adios Mexico! ❤️👋🏼 🇲🇽

Objavu dijeli Katharine McPhee Foster (@katharinefoster)

Iako su mnogi mislili kako je razlika od 35 godina prevelika te da njihova ljubav neće opstati, za sada se sve čini idilično. Naime, Katharine i David upoznali su se kada su prije 13 godina počeli profesionalno surađivati, no dugo im je trebalo da od prijatelja postanu nešto više. 

"Tko god ga je upoznao, zna koliko je šarmantan. Toliko je šarmantan da je na kraju pronašao put do mog srca", napisala je Katharine ispod objave njihove zajedničke fotografije na Instagramu i time stala na kraj zlim jezicima. Stvar je jednostavna, ljubav ne pita za godine. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) +7 Richard Gere i Carey Lowell (Foto: AFP) Celebrity U 71. čeka drugo dijete s 34 godine mlađom suprugom, prije samo 9 mjeseci dobili su sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene