Kate Middleton navodno se trudi popraviti svoj odnos s Meghan Markle.

Galerija


Vojvotkinja i buduća kraljica Kate Middleton navodno od početka veze princa Harryja i Meghan Markle nije bila oduševljena Amerikankom koja se infiltirala u kraljevsku obitelj. Nepogrešiva Kate, koja gotovo nikada i ničime nije izazvala bijes javnosti, nije se znala snaći s problematičnom revolucionarkom Meghan, koja želi promijeniti neke od tradicija i pravila kraljevske obitelji. 

Vezani članci Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) O rivalstvu Meghan i Kate dugo se šuškalo, a sada je stiglo i priznanje: "Teško je biti zavađen..." Kate Middleton, Pippa Middleton i Meghan Markle(Foto: Profimedia) Meghan između dvije vatre: Kraljevske dame priredile lažnu predstavu ili se stvarno dobro slažu?

Navodno je između dviju vojvotkinja bilo vatrenih okršaja i suza, a prošlog se Božića u tabloidima počelo naveliko pisati o tome kako je odnos tih dviju kraljevskih dama - leden.

Ipak, nakon što je Meghan nedavno u intervjuu progovorila o tome koliko joj je teško i koliki pritisak osjeća nakon rođenja malenog Archiea, Kate se navodno sažalila te se sada trudi barem malo popraviti svoj odnos sa Sussexima. 

Izvor blizak kraljevskoj obitelji tvrdi kako se  Kate uzrujala kada je na televiziji čula Harryjevo i Meghanino svjedočanstvo o tome da im je teško te da su u lošim odnosima s princem Williamom, pa sada iza zatvorenih vrata pokušava obnoviti prijateljstvo i obitelj vratiti na stabilne noge. 

"Kate je nazvala Meghan i prvi put su otvoreno razgovarale. Kate želi biti podrška Meghan jer njihov loš odnos u konačnici opterećuje kraljicu Elizabetu, a to baš nikome nije na korist", objašnjava izvor iz palače. 

Šuput objavila vruće fotke s medenog mjeseca, a pokazala je i kako izgleda nakon 50 sati bez sna