Uvijek bila uz nju

Šok na dvoru: Kate je ostala bez jedne od navjernijih osoba, svemu je kriva Meghan Markle?

Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Sophie Agnew (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Sophie Agnew (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton, princ William i djeca (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: AFP) Galerija

Kate Middleton otpustila je jednu od najvernijih pomoćnica Sophie Agnew.

Svi znaju da britanska vojvotkinja Meghan Markle je dosad imala povećih problema s osobnim asistentima i osobljem što je na kraju rezultiralo i njihovim napuštanjem šefice, no čini se kako nije jedina.

Pogledaj i ovo Omid Scobie - 8 ''Ovo je nečuveno!'' Novinar kojeg zovu i Meghaninim glasnogovornikom našao se na udaru kritika zbog tvrdnji koje je iznio o Williamu i Kate!

Naime, s britanskog se kraljevskog dvora pročula vijest da je vojvotkinja Kate Middleton ostala bez jedne od navjernijih pomoćnica, 32-godišnje Sophie Agnew koja je za nju radila punih 7 godina i to nakon što joj je dala otkaz. To je samu Sophie kao i njezinu obitelj i prijatelje ostavilo u velikom šoku.

"Sophie je naporno radila za Kate, voljela je svoj posao i puno se puta žrtvovala za njega", izjavio je za Daily Mail jedan od njezinih bliskih prijatelja.

Sophie je dodatni nemir unijelo i vrijeme u koje joj se to dogodilo.

"Sophie se tek bila vjenčala i vratila s medenog mjeseca kada ju je dočekala vijest o otkazu. Svi su u šoku jer je to bilo neočekivano. Meni se to čini kao srezavanje troškova", izjavio je prijatelj.

Sophie je baš kao i vojvotkinja Kate diplomirala povijest umjetnosti, a bila je njezina glavna osobna asistentica. No, ona nije prva koja se razišla s Kate. Naime, bivša Kateina privatna tajnice Rebecca Deacon otišla je od nje 2017. godine, nakon što je odigrala jednu od značajnijih uloga na njezinu i Williamovu vjenčanju, također bez jasnog objašnjenja tog poteza.

Sophie je kraljevski par često pratila na turnejama, prvi put im se pridružila 2014. godine tijekom putovanja na Novi Zeland što je od tada postalo sasvim uobičajeno.

Ona se o svemu nije javno oglasila, no njezini ogorčeni prijatelji koji su htjeli ostati anonimni tvrde kako je Sophie zapravo žrtva zahlađenja odnosa princa Williama i Harryja, a Britanci su uvjereni kako iza svega opet stoji, dežurni krivac iliti Meghan Markle.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) +0 Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Celebrity Njegova je obitelj jedna od najmoćnijih u Hollywoodu, no jedan krivi korak i uspio je ostati bez svega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene