Kate Middleton otpustila je jednu od najvernijih pomoćnica Sophie Agnew.

Galerija


Svi znaju da britanska vojvotkinja Meghan Markle je dosad imala povećih problema s osobnim asistentima i osobljem što je na kraju rezultiralo i njihovim napuštanjem šefice, no čini se kako nije jedina.

Vezani članci Kate Middleton i Meghan Markle - 5 Kate Middleton i princ William ljutiti zbog novih glasina, otkriveno što je ona radila samo za Meghan Markle Princ William i princ Harry Otkrivena prava pozadina narušenog odnosa Williama i Harryja: "Moglo se sve izbjeći"

Naime, s britanskog se kraljevskog dvora pročula vijest da je vojvotkinja Kate Middleton ostala bez jedne od navjernijih pomoćnica, 32-godišnje Sophie Agnew koja je za nju radila punih 7 godina i to nakon što joj je dala otkaz. To je samu Sophie kao i njezinu obitelj i prijatelje ostavilo u velikom šoku.

"Sophie je naporno radila za Kate, voljela je svoj posao i puno se puta žrtvovala za njega", izjavio je za Daily Mail jedan od njezinih bliskih prijatelja.

Sophie je dodatni nemir unijelo i vrijeme u koje joj se to dogodilo.

"Sophie se tek bila vjenčala i vratila s medenog mjeseca kada ju je dočekala vijest o otkazu. Svi su u šoku jer je to bilo neočekivano. Meni se to čini kao srezavanje troškova", izjavio je prijatelj.

Sophie je baš kao i vojvotkinja Kate diplomirala povijest umjetnosti, a bila je njezina glavna osobna asistentica. No, ona nije prva koja se razišla s Kate. Naime, bivša Kateina privatna tajnice Rebecca Deacon otišla je od nje 2017. godine, nakon što je odigrala jednu od značajnijih uloga na njezinu i Williamovu vjenčanju, također bez jasnog objašnjenja tog poteza.

Sophie je kraljevski par često pratila na turnejama, prvi put im se pridružila 2014. godine tijekom putovanja na Novi Zeland što je od tada postalo sasvim uobičajeno.

Ona se o svemu nije javno oglasila, no njezini ogorčeni prijatelji koji su htjeli ostati anonimni tvrde kako je Sophie zapravo žrtva zahlađenja odnosa princa Williama i Harryja, a Britanci su uvjereni kako iza svega opet stoji, dežurni krivac iliti Meghan Markle.

Njegova je obitelj jedna od najmoćnijih u Hollywoodu, no jedan krivi korak i uspio je ostati bez svega