Prelijepa trudnica

Prvo pojavljivanje od objave trudnoće: Kate Middleton pokazala trbuščić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton izbivala je iz javnosti nešto više od mjesec dana, a sve zbog trudničke hiperemeze od koje je patila i tijekom prve trudnoće.

Kate Middleton pojavila se prvi put u javnosti otkako je 4. rujna objavila da je trudna treći put. Izgledala je sjajno u svjetloplavoj haljini, koja je nježno istaknula njezin trudnički trbuščić. Naravno, vojvotkinja je u ranoj fazi trudnoće pa se trbuh jedva nadzire. Zbog jakih mučnina nije se pojavljivala proteklih mjesec dana u javnosti, no sada je odlučila sa suprugom dati svoju podršku Svjetskom danu mentalnog zdravlja.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Nosila je haljinu kuće Temperly London, koja košta 875 dolara, ima duge rukave i naglašava struk. Kombinirala ju je uz klasične crne salonke i torbicu. Majka dvoje djece pojavila se u društvu supruga i prica Harryja. Prema pisanju magazina People, vojvotkinji se nuspojave trudnoće nisu još u potpunosti povukle, no presretna je bila što je mogla dati podršku i obilježiti Svjetski dan mentalnog zdravlja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene