Velika obitelj

Presretni su! Kate Middleton i princ William čestitali Meghan i Harryju na rođenju malenog dječaka

Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Middleton i princ William uputili su službenu čestitku Meghan Markle i princu Harryju povodom rođenja njihova sina.

Vojvotkinja Kate Middleton i princ William, zajedno s ostalim članovima kraljevske obitelji, objavili su čestitku upućenu Meghan Markle i princu Harryju povodom rođenja njihova prvog djeteta, malenog sina koji je rođen rano ujutro u ponedjeljak.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

"Kraljica, vojvoda od Edinburgha, princ od Walesa, vojvotkinja od Cornwalla, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, dame Jane Fellows, Sarah McCorquodale i Earl Spencer primili su vijest o rođenju novog člana obitelji i presretni su", stoji u službenoj čestitci.

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa postali su roditelji dječaka koji je težak 3,200 grama. Meghan je rodila u 5.26 sati u ponedjeljak. U službenoj izjavi Buckinghamske palače stoji kako se Meghan i dijete dobro osjećaju te da je kraljica Elizabeta presretna zbog vijesti. 

Vijest da je Meghan trudna na društvenim mrežama objavila je Kensingtonska palača u listopadu prošle godine, i to u vrijeme kada su ona i princ Harry bili na službenom putu u Australiji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Svijet očekuje porod Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle voli naglašavati svoj trudnički trbuh (Foto: AFP) Princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Pogledajte prvo pojavljivanje princa Harryja nakon što je postao otac, raznježit će vas izjava o Meghan i sinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene