Kate Middleton i princ William nisu skidali velike osmijehe s lica prilikom prvog javnog pojavljivanja nakon odstupanja Harryja i Meghan s kraljevskih dužnosti.

Galerija


Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea posjetili su Gradsku vijećnicu u Bradfordu.

Vezani članci George i Amal Clooney Vjerovalo se da je Clooney veliki prijatelj Harryja i Meghan, ali sad je on sam otkrio pravu istinu Princ Harry Harryjev život prije Meghan bio je pun divljih tuluma, nacionalnih skandala i sramotnih fotografija

Ne bi to bila nikakva bombastična vijest da to nije bio prvi put nakon Megxita da su se Kate Middleton i princ William pojavili u javnosti.

Iako se danima šuškalo o tome kako su bijesni na Meghan i Harryja, posebno Kate čiji je rođendan ostao u sjeni vijesti o njihovom povlačenju s kraljevskih dužnosti, kraljevski par službeno je pojavljivanje odradio vrlo profesionalno te s velikim osmijesima na licima.

Pojavljivanje je stiglo ubrzo nakon održavanja kriznog sastanka prinčeva Harryja, Williama i Charlesa s kraljicom Elizabetom II. koja je podržala Harryja i Meghan u njihovoj odluci.

"Moja obitelj i ja u potpunosti podupiremo Harryjevu i Meghaninu odluku da stvore novi život kao mlada obitelj. Iako, više bi voljeli da zadrže sve kraljevske dužnosti i obnašaju poslove članova kraljevske obitelji, no poštujemo i razumijemo njihovu želju da žive neovisnim životom obitelji, dok će ostati i cijenjeni dio moje obitelji", stoji u Kraljičinoj izjavi.

Dodala je i da će nastupiti prijelazno razdoblje tijekom kojeg će Harry i Meghan provesti dio vremena u Velikoj Britaniji, a dio u Kanadi, nakon što su joj dali jasno do znanja da ne želi živjeti od prihoda javnih sredstava iliti sredstava poreznih obveznika u Velikoj Britaniji.

"To su složena pitanja koja moja obitelj mora riješiti i ostalo je još malo posla koji mora biti priveden kraju, ali tražila sam da konačne odluke budu donešene u narednim danima", rekla je Kraljica.

Ipak, hoće li domišljata Meghan sa suprugom skinuti te velike osmijehe s lica kada krene u pohod zvan zarađivanje vlastitog novca, u kojem ste stalno spominje i veliki intervju s Oprah, ostaje nam pričekati pa vidjeti.

Glumica iz popularnog erotskog filma uhvaćena u izdanju u kakvom je nismo navikli vidjeti