Pippa je odabrala uspješnog poslovnog čovjeka, a njezina popularnija sestra Kate člana kraljevske obitelji.


Kate je postala članica kraljevske obitelji. Njezin odabranik princ William odveo ju je na životni put kakav nije svakom dostupan. Mogli bismo reći da miljenica britanske javnosti živi bajkoviti život. Pippa je pak na korak da postane dio jedne od najbogatijih obitelji u Velikoj Britaniji.

Kada je James Matthews odlučio zaprositi Pippu pred njom je držao prste vrijedan, ni manje ni više, 250 tisuća funti.

Iako svi mislimo kako se Kate dobro udala, možda bi ipak Pippa, godinu dana mlađa sestra, mogla zasjeniti svoju sestricu vojvotkinju. Naime, James je uspješan poslovni čovjek i menadžer, a procjenjuje se da ima više novaca nego neke manje države. Uz to sve, još je i galantan prema svojoj ljubavi.

Pippa i Kate Middleton (Foto: Getty)

Za razliku od Pippe, Kate je dobila prsten koji je dio nasljedstva, a prije nje ga je nosila pokojna princeza Dijana. Za Pippu je prsten napravljen po narudžbi.

Dok princ William i Kate moraju živjeti po protokolima, Pippa i James mogu gdje hoće i kad hoće. Ako samo u obzir uzmemo ljetovanja, Kate će ljetovati u službenim rezidencijama, a Pippa će oploviti svijet.

Naravno, nitko ne kaže da se Kate loše udala, ali činjenica je da nikada neće imati slobodu kao njezina sestra. Kate će živjeti s brojnim odgovornostima i obavezama, a Pippa će privatnim avionom gdje god poželi.

Kate Middleton I Princ William, Pippa Middleton i James Matthews(Foto: Getty)