Sjeli na Dianinu klupu

NOVE USPOMENE Princ William i Kate Middleton posjetili Taj Mahal

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za kraj svoje turneje Indijom, princ William i Kate Middleton odlučili su posjetiti Taj Mahal, mjesto blisko princezi Diani.

Kraljevska turneja Indijom i Butanom princa William i Kate Middleton bliži se kraju. Tijekom prvih dana kraljevski par je položio vijenac ispred spomenika žrtvama terorističkog napada na hotel Taj Mahal u Mumbaju, gdje su i odsjeli te gdje su prisustvovali 'raskošnom dobrotvornom prijemu'. Kako je kriket najpopularniji sport u Indiji, Kate i William su odigrali i par rundi na humanitarnoj utakmici, te su proveli čak pet sati planinareći Butanom.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Sada je došao red na najiščekivaniji trenutak turneje – posjet Taj Mahalu. To mjesto princu Williamu budi velike uspomene, jer je 1992. princeza Diana tamo fotografirana sama. Upravo taj trenutak, u kojem ona sama sjedi na klupi ispred Taj Mahala, dao je naslutiti nevolje u braku s princom Charlesom. No, William i Kate zajedno su sjeli na tu istu klupu, te tako odlučili stvoriti nove uspomene.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene