kroz suze ispričala

Oglasila se Kasandrina majka: "Čekam je svako jutro, nadam se da će se nasmijati, no ona ne dolazi..."

Kasandrina majka je kroz suze ispričala kako još uvijek ne vjeruje da njezine kćeri više nema.

Darinka Gazibara, majka pjevačice Davorke Ručević Kasandre, za Jutarnji list je istaknula kako još uvijek ne vjeruje da njezine kćeri više nema.

"Čekam je svako jutro. Nadam se da će sići, nasmijati se, da ćemo moja kćer i ja zajedno doručkovati, no ona ne dolazi", rekla je Kasandrina majka kroz suze za Jutarnji.

Davorka Ručević bi 8. siječnja 2022. proslavila 55. rođendan, a u ponedjeljak je objavljena vijest da je preminula. Njezina majka rekla je kako je pjevačica otišla mirno, u snu. "Navečer smo se pozdravile, nakon čega je ona otišla u svoj stan", rekla je.

Glazbeni menadžer Zoran Škugor je za DNEVNIK.hr potvrdio tužnu vijest o smrti jedne od najvećih zvijezda 90-ih godina. "Dobio sam od prijatelja obavijest o smrti osobe koja je preminula 3. prosinca ove godine, a sudeći po informacijama, to je ona. Zaista mi je žao", rekao nam je. Dodao je kako je istina da su planirali njezinu povratničku turneju, no zbog njezine bolesti je nisu realizirali.

Kasandra se proslavila 90-ih pjesmama "Nisi ti jedini na svijetu", "I've got a feelin'" i obradom pjesme "Sladoled" Jasenka Houre. Upravo spot za pjesmu "I've got a feelin'" smatrao se dotad najskupljim spotom u hrvatskoj glazbenoj produkciji.

Nakon velikog uspjeha povukla se sa scene, a kasnije se saznalo da je pjevačica bolovala od endometrioze, zbog čega nije mogla nastaviti karijeru. Ipak, u intervjuu za 24sata u siječnju ove godine je ispričala i kako je sa scene otišla jer nije htjela pošto-poto biti u javnosti i privlačiti pozornost. "Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati niti dogovoriti kavu s frendicom", rekla je onda.

Kako su pisali domaći mediji, Kasandra je živjela mirnim životom. Prije nekoliko godina je sama pjevačica otkrila da je imala izvanmateričnu trudnoću te izgubila voljenog muškarca.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene