Iskreni West

Kanye opet šokira: ''Išao sam na liposukciju jer nisam htio da pišete da sam debeo, želim izgledati dobro za sve''

Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) +0 Kanye West (Foto: Getty Images) Galerija

Kanye West prošli je tjedan izjavio da je ropstvo izbor, a sada kaže da se plastičnoj operaciji podvrgnuo jer nije htio da mediji za njega pišu da je debeo kao što su to činili kad je Rob Kardashian u pitanju

Nakon što je prije nekoliko dana izjavio da ropstvo izbor, Kanye West nastavio je šokirati svojim izjavama. Naime, suprug Kim Kardashian, u intervjuu za portal TMZ potpuno je otvorio dušu. Glazbenik je tako u iskrenom razgovoru priznao da je bio ovisan o opioidima, ali i da se podvrgnuo liposukciji 2016., nešto prije nego što doživio živani slom.

Pogledaj i ovo Kanye West Već dugo ovo planira Kontroverzni reper pokreće novi biznis, za pomoć je već kontaktirao i bivšu zvijezdu filmova za odrasle!

''Dva dana prije nego što sam završio u bolnici, bio sam na opioidima. Bio sam ovisnik'', govori u videu. Dodao je da se za odlazak na plastičnu operaciju odlučio jer je želio izgledati dobro za sve oko sebe.

''Otišao sam na liposukciju jer nisam htio da o meni pišete da sam debeo kao što ste to pisali za Roba Kardashiana pa se zato nije ni pojavio na vjenčanju mene i Kim'', rekao je. Nakon odlaska na liposukciju, počeo je konzumirati opioide, a koristio ih je i tijekom turneje, otkrio je u intervjuu. 

Kanyeov odlazak na liposukciju mnoge je začudio jer je njegova majka Donda 2007. preminula na operacijskom stolu tijekom plastične operacije u jednoj klinici u Los Angelesu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene