Kanye West prošli je tjedan izjavio da je ropstvo izbor, a sada kaže da se plastičnoj operaciji podvrgnuo jer nije htio da mediji za njega pišu da je debeo kao što su to činili kad je Rob Kardashian u pitanju

Galerija


Nakon što je prije nekoliko dana izjavio da ropstvo izbor, Kanye West nastavio je šokirati svojim izjavama. Naime, suprug Kim Kardashian, u intervjuu za portal TMZ potpuno je otvorio dušu. Glazbenik je tako u iskrenom razgovoru priznao da je bio ovisan o opioidima, ali i da se podvrgnuo liposukciji 2016., nešto prije nego što doživio živani slom.

Vezani članci Kim Kardashian - 1 Zbunila je sve najnovijim potezom prema mužu od kojeg se razvodi: "Jesi li mogla nešto neugodnije učiniti?" Kim Kardashian - 10 Kim u sićušnom bikiniju pokazala čime se bavi što je većinu iznenadilo, neki su je ismijali: "Da sam ja barem imao ovakvo iskustvo"

''Dva dana prije nego što sam završio u bolnici, bio sam na opioidima. Bio sam ovisnik'', govori u videu. Dodao je da se za odlazak na plastičnu operaciju odlučio jer je želio izgledati dobro za sve oko sebe.

''Otišao sam na liposukciju jer nisam htio da o meni pišete da sam debeo kao što ste to pisali za Roba Kardashiana pa se zato nije ni pojavio na vjenčanju mene i Kim'', rekao je. Nakon odlaska na liposukciju, počeo je konzumirati opioide, a koristio ih je i tijekom turneje, otkrio je u intervjuu. 

Kanyeov odlazak na liposukciju mnoge je začudio jer je njegova majka Donda 2007. preminula na operacijskom stolu tijekom plastične operacije u jednoj klinici u Los Angelesu.