zanimljiva ironija

Problematični glazbenik sreću je pronašao s 22 godine mlađom manekenkom koja je veliki fan obitelji njegove bivše?

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Kanye West je, prema pisanju američkih medija, posljednjih dana u zagrljaju instagramske senzacije Vinetrije, a mnogi su već iskopali brojne detalje o njoj.

Reper Kanye West (44) navodno je već bio na nekoliko spojeva s instagramskom senzacijom Vinetrijom (22), a Daily Mail piše kako je njegova navodna nova djevojka velika obožavateljica klana Kardashian.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Izvori su prije nekoliko dana za Page Six otkrili kako Kanye, koji se po novom predstavlja kao Ye, i Vinetria ljubuju neko vrijeme. Manekenka, koja je inače aktivna na društvenim mrežama, gdje dijeli svaki detalj svoga života, mnoge je zaintrigirala zbog izgleda, a nije joj strano pozirati u golišavim izdanjima.

Koliko voli oskudne kombinacije, čini se da jednako toliko voli i obitelj Kardashian. Nedavno je Kourtney Kardashian poručila kako je presretna zbog njezinih zaruka s Travisom Barkerom, a nerijetko je objavljivala fotke poznatoga klana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VINETRIA (@vinetrria)

Otkako se počelo pisati o njezinoj vezi s Kanyeom, obrisala je većinu fotografija s Instagrama te je ostavila samo izabrane. Broj pratitelja joj vrtoglavo raste, a aktivna je i na Twitteru. Ironično, nekoliko je puta naglasila kako voli svoj privatni život držati daleko od javnosti.

To je pak nije spriječilo da  nedavno s Westom ode na jednu utakmicu, gdje su ih svi fotografirali dok su u publici sjedili zajedno. Manekenka u usponu inače je potpisala ugovor s jednom agencijom, a u posljednje vrijeme je počela dobivati sve više poslova. Navodni par još se nije oglasio o svojoj vezi, a ništa nisu komentirali ni članovi klana Kardashian.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je omiljena slatkica, ali čini se da su se stvari malo otele kontroli, ali ona to demantira i kaže da izgleda besprijekorno!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene