Samo želi privući pažnju ili?

Tko se to krije iza ove jezive maske? Poznati glazbenik šokirao prolaznike svojom pojavom!

Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 4 Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 4 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 4 Galerija

Kanye West, koji je službeno promijenio ime u ''Ye'', ponovno je iznenadio svojim odabirom za izlazak na ulicu.

Kontroverzni reper Kanye West s jezivom gumenom maskom prvi je put  viđen prošlog vikenda dok je nastupao na vjenčanju osnivačice francuskog brenda modnih dodataka D'Estreee, Geraldine Guiotte i Alexandera Arnaulta, sina direktora poznatog brenda LVMH koji se smatra jednim od najbogatijih ljudi na svijetu.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Maska poznatom reperu nikako nije pomogla pri izvedbi pjesama na vjenčanju. Navodno je zvučao prigušeno zbog uskog otvora za usta.

Kanye je odlučio ostati pod maskom sletjevši natrag u New York, gdje je viđen u zračnoj luci JFK. Kasnije je snimljen u gradu dok je imao sastanak s bivšim i osuđenim odvjetnikom Donalda Trumpa, Michaelom Cohenom.

Cohen je medijima objasnio da Kanye nosi masku kako bi izbjegao gomile fanova koji ga često oblijeću u javnosti. Gumena maska očito nije pomogla reperu jer je njegov novi modni detalj izazvao reakcije diljem svijeta.

Kanye je bijelu masku iskombinirao s crnom Balenciaga kožnom jaknom, trapericama i visokim gumenim čizmama.

Reper je poznat po svojim neobičnim ispadima otkako se razveo od Kim Kardashian koja je na sudu dobila njihovu vilu vrijednu 60 milijuna dolara.

Ondje živi s njihovom djecom. Također je na meti glazbenih kritičara zbog svojeg novog albuma ''Donda'' koji zvuči, u najmanju ruku, eksperimentalno.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe i naša lijepa glumica broje sitno do dolaska prinove, ona se javila iz rodilišta i pokazala kako krati vrijeme do poroda

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) Ana Brnabić (Foto: Pixell) +0 Ana Brnabić (Foto: AFP) Celebrity Tko je lijepa partnerica srpske premijerke koja je očarala Johnnyja Deppa? Rijetko se pojavljuje u javnosti, a skupa su već 11 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene