Kamala Harris i Doug Emhoff u braku su od 2014., a upoznali su ih zajednički prijatelji koji su im dogovorili prvi spoj.

Galerija


Kamala Harris (56) gostovala je sa svojim suprugom Dougom Emhoffom (56) u emisiji "Sunday Morning", gdje su supružnici otkrili detalje o početku svoje veze. 

Vezani članci Kamala Harris Kratka kosa i kulerske naočale: Pogledajte kako je Kamala Harris izgledala kao studentica Marijana Grbeša-Zenzerović, Gordan Akrap i Sabina Tandara Knezović Analiza Bidenove inauguracije i poteza Donalda Trumpa: "Da je smogao snage da to odradi, vratio bi neke simpatije"

Naime, budućoj američkoj potpredsjednici i odvjetniku prvi spoj dogovorili su njihovi zajednički prijatelji, a prije toga nisu se poznavali. Kamala je otkrila voditeljici da je bila jako znatiželjna i smijući se priznala da je Douga istražila na Googleu. 

"Nitko me još to nije pitao! Da, napravila sam to! Smiješno je što me to pitate. Da, moja najbolja prijateljica namjestila mi je spoj i rekla da joj vjerujem. Htjela je da se prepustim svemu tome i na kraju mi je rekla: 'Nemoj ga guglati!' No učinila sam to", ispričala je Harris. 

To je iznenadilo njezina supruga. "Ovo je otkriće", rekao je Doug. Otkrio je da mu je nakon spoja dugo trebalo da sroči dobru glasovnu poruku za Kamalu i da je to napravio uz pomoć prijatelja. "Ostavio sam joj smiješnu poruku koju je ona sačuvala i pušta mi je na našu godišnjicu svake godine. Mislio sam da mi se nikad neće javiti nakon toga, ali...", ispričao je odvjetnik. 

"Bila je divna", istaknula je Harris. "Stvar je u tome što je Doug baš ono što jest. Potpuno je autentičan i jasan o stvarima o kojima mari. To je obitelj, njegov posao...", dodala je buduća američka potpredsjednica. Njezin muž potvrdio je njezine riječi. 

Inače, Kamala će biti prva potpredsjednica u američkoj povijesti, a time će Doug postati prvi muškarac na položaju druge američke dame. "Drugi gospodin. Prvi drugi gospodin", pojasnio je Emhoff svoju poziciju. 

Harris se udala za odvjetnika 2014. godine i postala pomajka njegovu sinu Coleu i kćeri Elli. Prošle godine progovorila je o tome iskustvu napisavši članak za magazin Elle.

"Kada smo se Doug i ja vjenčali, Cole, Ella i ja smo se dogovorili da nam se ne sviđa izraz pomajka. Umjesto toga smislili su riječ 'Momala'", otkrila je Harris.

Prošle godine pokazao je koliko je spreman zaštititi je na svakom koraku. Naime, na predizbornom skupu kada je pokušala postati kandidatkinja Demokratske stranke za predsjednika Amerika, na nju je nasrnuo nepoznati muškarac. Zaštitari nisu stigli ni reagirati jer je agresivnog neznanca na tlo oborio njezin suprug Doug.

Javnost Kamalinu obitelj naziva oličenjem moderne obitelji, a njezinu mužu ne smeta što će također obnašati povijesnu titulu baš poput njegove supruge. Odlučio je i svoj posao prilagoditi njezinoj karijeri pa će tako raditi kao odvjetnik preko sestrinske tvrtke u Washingtonu.

Trumpova kći posljednji dan njegova mandata podijelila vijest zbog koje jedino ona ima razlog za slavlje u ovoj situaciji!

Bila ona fotošopirana ili ne izgleda baš kao na Instagramu, ovim je fotkama uspjela nadmašiti sva prijašnja izdanja s plaže!