Nećemo mi politiku u našu butigu. No, čisto showbizerski, treba primijetiti i pohvaliti transformaciju gospodina Brkića.

Galerija


Milijan Brkić ime je koje se na hrvatskoj političkoj sceni već godinama ne može izbjeći. Naslovnice, prilozi, intervjui - u rok službe svakako mu idu medijska pojavljivanja. A čini se kako je potpredsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a odlučio u posljednje vrijeme malo se potruditi oko svoje retorike, čini se da je u javnim nastupima blaži i pristupačniji.

Transformacija Milijana Brkića (Foto: PIXSELL)
Milijan Brkić prije pet godina (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Vezani članci Andrej Plenković Plenković o smjenama Brkića i Kovača: "Na ključnim funkcijama ne može biti netko tko je jučer govorio kako ništa ne valja" Andrej Plenković Plenković se ne boji Bandićeve osvete, prozvao  protivnike u HDZ-u: "Želim čuti imaju li problem surađivati s manjinama"

No nije samo retorika u pitanju! Teško je ne primijetiti fizičku transformaciju poznatog političara. Fotografije od prije tek dvije, tri, četiri godine prikazuju Brkića u debljem i strožem fizičkom izdanju. A čini se da se onda, u jednom trenutku, gospodin odlučio na promjenu fizičkog izgleda. Kada pogledate fotografije posljednjih godinu dana - jasno je da Brkić skinuo priličan broj kilograma, a usto i pustio bradu te počeo veću važnost pridavati odabiru odijela. A možda mu samo bolje stoje!

U svakom slučaju, sjajna transformacija.

Transformacija Milijana Brkića (Foto: PIXSELL)
Milijan Brkić prije nekoliko dana (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Foto: Marko Prpic/PIXSELL