Ludo zaljubljen

"Najljepši muškarac 2018. godine" godinama voli samo jednu, 12 godina stariju suprugu

Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: Getty) Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) - 2 +0 Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Radi se o glumcu Jasonu Momoi, kojeg je Hollywood upoznao ulogom u hit-seriji "Igra prijestolja".

Slavni Aquaman proglašen je "najljepšim muškarcem na svijetu".

Pogledaj i ovo Jason Momoa i Lenny Kravitz (Foto: Instagram) Neobičan odnos Slavni glazbenik otkrio što osjeća prema novom suprugu svoje bivše žene i sve iznenadio izjavom

Radi se o 39-godišnjem glumcu Jasonu Momoi, kojeg je Hollywood upoznao ulogom u hit-seriji "Igra prijestolja".

Zgodni Jason tamo je odigrao ulogu Khala Droga, a iako je "plesao" samo jednu, i to prvu sezonu, žene ga nisu zaboravile. To nisu niti muškarci, jer Jason je poznat kao veliki zaljubljenik u vježbanje, pa se njegovim mišićima dive oba spola.

Popis "najljepših muškaraca svijeta za 2018. godinu" sastavio je TC Candler, koji je nekoliko dana prije francusku manekenku Thylane Blondeau proglasio "najljepšom ženom".

Radilo se o listi od 100 muškaraca i žena, a zanimljivo jest kako se na posljednjem mjestu muške liste pojavio slavni oskarovac Leonardo DiCaprio.

Jason Momoa poznat je i po braku s 51-godišnjom glumicom Lisom Bonet, bivšom suprugom glazbenika Lennyja Kravitza, koja je od njega starija čak 12 godina. Par je u skladnoj vezi još od 2005. godine, a imaju i dvoje djece.

Iako se sumnja da se par vjenčao još 2007. godine, službeno su u braku od listopada 2017. godine.

A ako ste pomislili kako između Lennyja i Jasona ima "zle krvi", gadno ste se prevarili. Dečki se odlično slažu, što je Jason još jednom potvrdio nedavno na Instagramu kada je objavio njihovu zajedničku fotografiju te se pohvalio kako je glazbeniku kupio prsten u obliku lubanje kakav nosi i on sam.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivo Gregurević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska Otišao jedan od glumačkih velikana: U 67. godini preminuo veliki Ivo Gregurević

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) +0 Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) Celebrity Legendarni Giga volio je život: "Prestao sam piti i pušiti iz straha od smrti, samo da ostanem živ"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) Marko Nikolić (FOTO: Youtube/Bolji život) +0 Marko Nikolić i Dragana Mičalović (Foto: Instagram) Celebrity Neutješni glumci iz Srbije opraštaju se dirljivim porukama od dragog im Marka Nikolića

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene